Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Gyps kullanıodum patch geldi simdi calısmıo..okadarda ugrasmıstım :( yeni bisiler varsa aliim lutfen.[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arama yaparsaniz bir topic`te interfaceleri yeni patch`e uyarlayan bir program onerildigini goreceksiniz. o program ile update yapmaya gerek kalmadan interfaceler calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bulamadım :( salakmıyım neyim acaba ben ya :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Buyrun burdan alalım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kullandığım Interface (cosmos) Az özelliği açık[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ordan Burdan Toplayarak Oluşturdugum UI Çok da memnunum, menüler istenen boyuta getirilebiliyor, taşınabiliyor, gördüğünüz gibi çanta ve genel menüyü ortaya aldım, sol üst marks, alt survival, sağ taraf skiller ve heal vs. için, sağ taraf da pet yetenekleri ve aspectler için. Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Resim atıp havamı atıonuz :P dosyalarıda atın :P kuru kuru atıonuz :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Ordan Burdan Toplayarak Oluşturdugum UI Çok da memnunum, menüler istenen boyuta getirilebiliyor, taşınabiliyor, gördüğünüz gibi çanta ve genel menüyü ortaya aldım, sol üst marks, alt survival, sağ taraf skiller ve heal vs. için, sağ taraf da pet yetenekleri ve aspectler için. Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor. Gereken addonlar, (www.curse-gaming.com dan indirebilirsiniz) AllInOneInventory AlphaMap Auto_Leet bc_TrackingMenu BibDragBags BibToolbars Calculator TelosClock CombatStats Cosmosschedule CT_Tickmod DynamicData EasyMail EverPVP HunterBar_FeedButton HunterBar_PetButtons ItemBuff LevelReveal LootLink LootLink.nonpatch Mapnotes MozzFullWorldMap Nurfed_General Nurfed_Lock PartyComm PartyPets TrackerAssist[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Saol canum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yav arkadaslar f1 f2 ye vs macro atan add-on ismi nedir cosmosu kurdum f1 kere atamıor[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Cosmosu yukledim ama bu seferde arada sırada oyundan atıo sıra bekleince cıldırıorum :P yokmu bunun bi oluru :P[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 www.curse-gaming.com da news lerde bi yama var onu indir kur[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki: Ordan Burdan Toplayarak Oluşturdugum UI Çok da memnunum, menüler istenen boyuta getirilebiliyor, taşınabiliyor, gördüğünüz gibi çanta ve genel menüyü ortaya aldım, sol üst marks, alt survival, sağ taraf skiller ve heal vs. için, sağ taraf da pet yetenekleri ve aspectler için. Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor. Gereken addonlar, (www.curse-gaming.com dan indirebilirsiniz) AllInOneInventory AlphaMap Auto_Leet bc_TrackingMenu BibDragBags BibToolbars Calculator TelosClock CombatStats Cosmosschedule CT_Tickmod DynamicData EasyMail EverPVP HunterBar_FeedButton HunterBar_PetButtons ItemBuff LevelReveal LootLink LootLink.nonpatch Mapnotes MozzFullWorldMap Nurfed_General Nurfed_Lock PartyComm PartyPets TrackerAssist hmm sağ tarafa ikinci aşağıya da üçüncü barı ekleyen addon lar hangileri bunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar