Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni İnterfaceler Varmı...

Limbeck

Öne çıkan mesajlar

Ordan Burdan Toplayarak Oluşturdugum UI

Çok da memnunum, menüler istenen boyuta getirilebiliyor, taşınabiliyor, gördüğünüz gibi çanta ve genel menüyü ortaya aldım, sol üst marks, alt survival, sağ taraf skiller ve heal vs. için, sağ taraf da pet yetenekleri ve aspectler için.

Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki:

Çok da memnunum, menüler istenen boyuta getirilebiliyor, taşınabiliyor, gördüğünüz gibi çanta ve genel menüyü ortaya aldım, sol üst marks, alt survival, sağ taraf skiller ve heal vs. için, sağ taraf da pet yetenekleri ve aspectler için.

Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor.

Gereken addonlar, (www.curse-gaming.com dan indirebilirsiniz)

AllInOneInventory
AlphaMap
Auto_Leet
bc_TrackingMenu
BibDragBags
BibToolbars
Calculator
TelosClock
CombatStats
Cosmosschedule
CT_Tickmod
DynamicData
EasyMail
EverPVP
HunterBar_FeedButton
HunterBar_PetButtons
ItemBuff
LevelReveal
LootLink
LootLink.nonpatch
Mapnotes
MozzFullWorldMap
Nurfed_General
Nurfed_Lock
PartyComm
PartyPets
TrackerAssist[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

www.curse-gaming.com
da news lerde bi yama var onu indir kur[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 16 Şubat 2005 17:50 tarihinde demiş ki:

Petin yaninda direk istediğin yiyeceği koyabildiğim bir kutu var, ona tıklayarak direk yediriyorum. Pet yokken petin olduğu yerde call pet ve res pet tuşları çıkıyor.

Gereken addonlar, (www.curse-gaming.com dan indirebilirsiniz)

AllInOneInventory
AlphaMap
Auto_Leet
bc_TrackingMenu
BibDragBags
BibToolbars
Calculator
TelosClock
CombatStats
Cosmosschedule
CT_Tickmod
DynamicData
EasyMail
EverPVP
HunterBar_FeedButton
HunterBar_PetButtons
ItemBuff
LevelReveal
LootLink
LootLink.nonpatch
Mapnotes
MozzFullWorldMap
Nurfed_General
Nurfed_Lock
PartyComm
PartyPets
TrackerAssist

hmm sağ tarafa ikinci aşağıya da üçüncü barı ekleyen addon lar hangileri bunlardan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...