sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Büyük tokat geliyor beyler https://www.youtube.com/watch?v=im2hWV3ZJjI https://www.imdb.com/title/tt6517320/?ref_=nm_flmg_wr_1 Yönetmen Nicolas Winding Refn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Not my tempo. Not my Baldwin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 said: It explores the criminal underbelly of Los Angeles by following characters' existential journeys from being killers to becoming samurais in the City of Angels. said: Too Old To Die Young follows "a grieving police officer who, along with the man who shot his partner, finds himself in an underworld filled with working-class hit men, Yakuza soldiers, cartel assassins sent from Mexico, Russian mafia captains and gangs of teen killers." bol aksiyon galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 ed brubakeri ebubekir okudum. dandik baldwine paralari yetmis heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 drive tadinda hos kareler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Görüntü yönetmeni de Darius Khondjiymiş. Giderek ıslatıyor beni yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 onceden yazilip cizilen temalar isabetli ama konunun pek alakasi yokmus. twin peaks devamini hikaye, ton ve baslarim avangartliginiza dedirtme olarak epey andiriyor. refn icin gelen aradigini bulur. tablo gibi goruntu, siddet, weird boner, mind fuck, renkler/isiklar, sapkinlik, absurdluk, cliff martinez, aktorlerin tasidigi sahneler... iyi dizi arayanlar sansini baska yerde arasin. yonetmen zanaatkarligindan fazlasi yok. dunyanin en bayik plot device karakterine (martin) dort bolumluk arc yazmislar. kalani da mini-seri degilmis de devam edecekmis gibi yazilmis. devam sezonlari guzel olan bir dizinin dandik ilk sezona mahkum kalmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2019 aha çıkış tarihini unutmuştum iyi oldu. 1-2 hafta sonra izlemeye başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 İzledim bitirdim. Arcane'e yüzde 90 katılıyorum, fakat ben Refn'in görsellerine hasta olan biri olarak fanboyluk hakkımı kullanıp diziye 8/10 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 ben de meraq ettim marvelciler hiç yazmadığına göre bir şeyler buluruz dizide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 yrk gibiydi... arthouse nasıl yapılır diye uzman.tv videosu izleyip çekmiş gibiler. refn diye de övecek değiliz drive'dan sonra tarzının oturduğu iş çıkmadı heriften. only god forgives daha iyiydi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar