santiago Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arkadaşlar ben mining iniz kaç olduktan sonra dull copper falan çıkıyor merak ediyorum yardımcı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dullcopper 60'tan sonra çıkıyor. ultimatr'den tam listeye bakabilirsin.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yalnız benim mining 74 show real yapınca 68 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ayrıca sace demir çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Zaten 60 tan sonra her kazmayı wurunca dull copper çıkmaz serverın belirtiği ölçü mesela 20 kazmada 1 dull copper gibi iron her zman daha fazla çıkar zaten ultimatr de de yeterli açıklama war.. Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 saolun ama keşke 20 vurduğumda 1 çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 saolun başardım şindi bu çıkardıklarımdan zırh yapmak için ne kadar bslik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 santiago; önce hangi shard da oynadığını (OSI mi yoksa freeshard mı? ) açıklarsan, insanlar aralarında anlaşmazlık çıkmaz ve sende net bir cevap alabilirsin :)[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 pardon özür dilerim oynadığım bir free shard'tır duyurulur. (adı gerekmiyor heralde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ben bu bod olayini sorcaktim simdi bir tane aldim yaptim mine bs 50 iken sturdy shovel diye bisey verdi simdi yeni bir tane almak istedim alamadim nedendir skille gore bod vermesi gerekmiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bs skillin 70'ten az ise 2 saatte bir, 70'den yukarı ise 6 saatte bir bod alabilirsin.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar