deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Bizim enstitünün tez formatı biraz acayip de, native olarak word'de yok. Sağolsunlar latex'ten de haberleri olmadığından (ve hatta istemiyorlar lol) saçma sapan şeylerle cebelleşiyorum. Sorunu örneklemem gerekirse; 1. sayfada BİRİNCİ BÖLÜM YARI PARAMETRİK REGRESYON 2. Sayfada 1.1. Parametrik Regresyon ... şeklinde olması gerekiyor. Sıkıntım şu ki title numbering'e girip numbering'i kaldırdığım anda ortalık karışıyor. 2. bölüm sanki 1. bölümün devamıymış gibi görünüyor vs. Bir türlü çözemedim ne yapacağımı. Bir de heading options'ı kurcalarken döküman sürekli kendini güncelleyip bozuluyor, iyice rayından çıkıyor işler. Bir el atabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 altbilgiye girip sonraki de önceki ile bağlantısını kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Evet ayırmak istediğin yere bir sonraki sayfadan kesme ekle sonra da Öncekine Bağla seçeneğindeki tick i kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2018 O dediginiz sekilde olmuyor yanlis anlamadiysam. Benim istedigim ana baslikta numra yazmasin, altbasliklar numarali olsun. O kadar. Yani Bolum 1 1.1 altbaslik 1.1.1 altaltbaslik Bolum 2 2.1 altbaslik 2.1.1 altaltbaslik Gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2018 "Multilevel List" olarak geçiyor. Yeni bir multilevel list oluşturup her seviyedeki formatı ayarlayabilirsin. Buna indent ve numbering dahil. İlk seviye için numbering kısmını boş bırakırsan istediğin gibi olur. Sonrası tab veya shift+tab ile level atamasını yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar