escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Selam. Gözümde bir sıkıntı yok diye biliyorum ama yine de genel bir kontrol yaptırmak istiyorum. Ssk'lı çalışanım ama devlet hastanelerine pek güvenmiyorum. Dünya göz vb hastaneler nedir nasıldır ücretleri? Ya da önereceğiz başka bir yer? Teşekkrler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 anadolu yakasında central hospital da yaptırdım ben geçenlerde 100 TL tuttu muayene sanırım özel sigortalı olduğum için. sgk 70-80 TL falandır. 2016'da da orda yaptırmıştım astigmat çıktı gayet güzel yardımcı olmuştu doktor, ağzı kokuyor sadece sakız al da git ikram et asdadafahsueashue yeditepe üniversite hastanesinden randevu aldım profesörden, sonra orası çok pahalı dediler arayıp sordum fiyatı 450 TL imiş hemen iptal ettirdim asdafadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 forum yaşlanmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 @liebe sağol kardeşim bir bakacağım oraya yarın geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar