Artariel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 yıllardır blue switch mekanik klavye kullandım ama artık gına geldi, ofis işleri için apple keyboard ve dell xps'in klavyesi gibi ince klavyelere alıştıkça tuş basma kolaylığı daha hoşuma gitmeye başladı. devasa yer kaplamıyor, tuş basımı kolay ve gürültüsüz, kablosuz seçeneği var, hafif ötesi falan. evdeki desktop klavyesini de apple keyboard gibi bir şeyle değiştirmek istiyorum ama sorun desktopta linux ve windows olması. yani tuş takımı PC için olan ama apple magic keyboarda çok benzeyen bir şeyler arıyorum. microsoft modern keyboard (parmak izi okuyuculu) aşırı ilgimi çekiyor, hatta tek alternatif o gibi duruyor ama fiyatı ve türkiye'de bulunmaması düşündürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 logitechin vardi bi tane oyle, bakayim modeli neydi. bu da macmis sadece, ama iki tus icin ne farkedecek. https://www.logitech.com/en-us/product/wireless-solar-keyboard-k750-mac?crid=27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 everest var öyle klavye pc için :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Chiclet mekanik wireless Q4 2018 - Q1 2019 release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 payvon ışıklandırmasını bir kenara bırakırsak gayet estetik duruyormuş bunlar. Hıncını enter'dan çıkaran yazılımcı grubu için değil ama sanki pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Uk layout alsin yazilimci o zaman, buyuk enter hala uk layoutlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 normal enteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 MX Blue ofise uygun bir klavye değil zaten, MX Red falan alıp o-ring'lesen daha hayırlı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Aynı sorun bende de var. Bıktım basınca taktuktaktuk yapan klavyelerden. Logitechin bitane var tuşları böyle yassı bayaaa sessiz. Var mı başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Logitech mk540 aldim ben, tam dedigin nedenlerden dolayi. Basimi yumusak, tuslari kaliteli ama renkli fln degil, duz klavye. Unifiying destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Hah güzelmiş bak bu da. Bakayım haftasonu, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 http://www.vatanbilgisayar.com/trust-22238-nado-kablosuz-bluetooth-klavye.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 taşımayacaksan gene mekanik al bence. ince bezel'lı, istersen tenkeyless, sessiz switch'li falan bi sürü model var. daha sağlam oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 neler var mesela? ben de seviyorum bu tarz klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 tkl kullanmadığım için şu model bu model diyemiyorum da youtube'a best tkl keyboard diye aratınca review meview çıkıyor bişeyler. https://www.youtube.com/results?search_query=best+tkl+keyboards&page=&utm_source=opensearch her markanın var nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 microsoft modern keyboard veya apple magic keyboard gibi olup backlit bir şeyler bulamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2018 https://www.roccat.org/en-US/Products/Gaming-Keyboards/Vulcan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar