Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Simdi anlatacagim olay cidden yasanmistir. Bu da daha bir tirajikomik yapiyor aslinda. Oss oncesi sizinle paylasayim dedim. Universite sinavlarina birkac gun kala arkada biraktigi senenin pek de verimli gecmedigini, aslinda sinavda da basari gosteremeyecegini anlamistir tembel kiz. Babasina acilmaya calisir, ancak calismadim basaramayacagim diyemez. Evde cozuyorum sinavda heyecanlaniyorum gibi birseyler geveler. Amaci birkac hafta sonra sonuclar geldiginde cikacak tartismanin siddetini azaltmaktir. Sonuc bekledigi gibi olur, babasi kizin sirtini sivazlar, `yaparsin sen sana guveniyorum` der. Amam babanin da icine bir kurt dusmustur. Ise gittiginde daha onceki senelerde sinava giren cocuklu arkadaslarina gider, akil danisir. Arkadaslarindan biri tatli zihni acar, daha cabuk cevaplar sorulari tatli yesin der. Fikir mantikli geldiginden, denemenin ne zarari olacak mantigiyla evine doner. Sinavdan 1 gun once sabah erkenden cikar, oglene dogru elinde koca bir tepsi baklavayla doner. Kizina durumu izah eder, bir tabak uzatir ve gider. Kiz aksama kadar tepsinin 3/4 unu bitirir ve gonul rahatligiyla yatar. gece pek sancili gecmesine ragmen, ertesi sabah erkenden uyanir ve tepsiyi bitirir. Nasil olsa calismadim,bari zihnim acik olsun diye dusunmustur. sinav saati yaklasir, ancak karni agrimaya baslar. babasina soyler, babasi gecer kizim stres olma sinava girince gecer der. birlikte cikip okula giderler. yol boyunca kiz aci cekmistir. bir onceki gecenin uykusuzlugu da halsizlige yol acmistir. zor bela sinav salonuna girer. kitapciklar dagitilir, sinav baslar. kizin sayfalari ceviricek bile hali kalmamistir. yaptiklarini dusunur. `1 tepsi baklavayi 1 kisi 1 gunde bitirirse boyle olur iste` diye kendini elestirir. yavas yavas gozleri kapanir. siradan dusup yere yigilir. Herkes sinav olurken o hastaneye kaldirilir. ertesi gun akli basina gelir ama 1 yil kaybolmuss gitmistirr.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 baba profili'de iyimis, biri su zihin açar dese kıza 10 litre su içircek eheh[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 1 tepsi baklava , 1 kiz ve 1 gun ha.. hImm helal olsun kiza manyak mide varmis :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 walla benım babam eskıden 1 tepsı baklavayı 1 oturu$ta yermı$ ondan tıp ı kazanmı$ zaten bunlar yalan guvenmeyın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 böyle bir olay gerçekse valla adamlar salakmış ne diyim.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Baba saglam[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben bu sene lise sınavına giderken kalem kutuma olips koydum hiç canım çekmedi.insanın sınav olurken hiç birşey yemek canı çekmiyor sabah sabah bide.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dadsa ben lgs ye gırerken dolu seker goturmustum ınsan onu yemekdten sınav olamıyor walla dsad[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 valla onu bunu bilmem de sabah bi nestea içip bide damak veya snickers yersem tutmayın beni ;) öle baklava gibin ağır seyler yemeyin sakın. bazılarıda cok kasıyo işte bunu yersem süper olurmus sunu yersem kötüymüş falan ya bunların hepsi stres yapar normal ne yapıyosanız onu yapın yiyin bişiler cıkın gidin sınava yapın sonra dönüştede bi magnum bademli alın oh :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 en iyisi sinava ac girmek boylece biran once cikip yemek yeme hayaliyle daha bi azimle yaparsin sorulari :D[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hade bn cıkıyorum okula gdıyım alıyım karnemı :) tatlı da yıyımmı belkı daha ıyı not gelır karneye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 biraz salaklik biraz caresizlik.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sınavdan önce şunları şunları yiyin. şu saatte uyuyun şu saatte kalkın. sabah kalkar kalkmaz ders çalışın. gece bilmemkaçtan sonra ders çalışmayın. sınav haftasına girdik artık konu çalışmayın geçmiş senelerde sorulmuş sınav sorularına bakın. sınavdan önce bir iki dilim baklava yiyin. sınava giderken yanınızda su da götürün. ...... bunların hepsi fasa fiso. Sanki öss'yi kazanınca bir halt olacak. Sanki bir daha hiç sınava girmiyceksin, sanki sana para vermeye başlıycaklar... ulan biz de bu hevesle girdik, babayı aldık. Çoook çalışmamama rağmen 2 senedir durdurak bilmeden koşturmaktan yorulduk, bu sene kaldık. İşin kötü yanı yazın pc oynuyamıycam. Kışın da dersleri engelliyor diye kapattılar, aşırı faydası oldu. Daha da kötüsü, bir daha ki sene de kalırsak atılıyoruz. "Aha bak ben öss'den şu kadar puan aldım" demek hiçbir işe yaramıyor..[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 13 June 2003 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kesin oyle canim. zaten bayilmasa da bir yeride kazanamazmis.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 June 2003 15:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kızı da babasını da tebrik etmek lazım tabi :)[hline]Fizban (1:32 PM): oha olm işte ha amerikan ha türk Fizban (1:32 PM): zaten amerikalılar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yalan bunlar resmen. Ben normal kahvaltı edip gittim. Ama bazen okuldaki sınavlardan önce snickers yediğim doğrudur: [Bu mesaj Gallant tarafından 14 June 2003 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 arkadaş aslında zihnin açılmasını istiyorsan alıcan bi kutu vivident delete alıcaksın.Sınava girince yarısını atacaksın ağzına.O hızla Türkçe full zaten.Sonrada kalan yarısını atıp sayısala geçiceksin.Tama işte.Ne biliosan yaptın.O açmazsa zihni başka birşey açamaz bence(Gerçi ağzını açık tuttuğunda möillet garip bakıyor.)ben deneme sınavında denedim bunu.Valla ne unuttuysam hatırlattı.Ve farkettimki bir halt bilmiyorum:D:D:D[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dojorel, bu hikayecik dersanelerin son haftalarda dağıttığı rehberlik kitapçığında mı yer alıyordu? biraz o hava var da hikayede, ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar