Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba 2005 All-Star Kadroları

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Bu arada yorumumu yapmayı unuttum sorry.Bence Batı ezer geçer.Kevin Garnett Tim Duncan kuleleri ve bunların arkasında da daha büyük bir kule Yao Ming var.Yaou çinler seçiyo filan diyorsunuzda adam shaqı bir ara durdurmuştu hatta olay falan olmuştu.E bunu yanında Kobe(koçum benim) ve T-mac (yavrum benim :D) var Batı öyle bir ezecekki varya herkes görecek.Kobe ile t-mac zaten çocukluk arkadaşı ama t-mac de kobenin değiştiğini söylüyor oyüzden araları limoni.Küçükken mahallede birlikte basket oynayıp birlikte kız kaldırıyorlarmış(harbiden bak)[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 25 Ocak 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
doğuda nie 6 oyuncu var? steve francis nerden çıktı?

ya ben yanlıslıkla steve francis yazdım :) 1 ay evvel falan baktıgımda vardı sanırım o kadroda ordan kalmıs aklımda sonrada sadece soyadını silmişim :D siz onu gormezden gelin..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

bu seneki performansıyla carmeloyu alcaklarsa benide alsınlar all stara :) . ama bende cok isterdim carmelonun dogru duzgun oynayıp all stara secilmesini ama o caylaklıktan sonraki durgunluk donemine girdi malesef, insallah gecen seneki performansına tekrardan ulasır.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

saatinide veriyim arkadaslar 8 pm san francisco california saati ,10 saat fark var san francisco istanbul arasi you do the math burda sabah yeni kalktim matematiksel islem yapamiorum su an[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi oldu böyle..batı biraz smaç şov yapar boktan defansa..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ege1903, 04 Şubat 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
said:
LasT_SuRviVoR, 22 Ocak 2005 22:37 tarihinde demiş ki:
batı ezer lan bu ne J'oNeaL bile alınmamıs daha

aynen hiçmi doğuda adam gibi biri olmaz!!..
batı ezip geçer!!!

iste jermain in yerine shaq oynuyo daha nolsun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne alaka??
Shaq C oynuyor Jermaine PF oynuyor..aynı pozisyonda değillerki? Jermaine tabiiki C de oynuyor ama ilk özelliği PF oynaması..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...