Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şu an ki oylarla oluşan all star kadroları : doğuda: LeBron James,Allen Iverson ,Vince Carter , Steve ,Grant Hill,Shaquille O'neal batıda:Tracy McGrady,Kobe Bryant,Kevin Garnett,Tim Duncan, Yao Ming oylamaların bitmesine az bir süre kalmış.2 kadroda tam bekledim şekilde.tabi birde koçların seçeceği bench var onlar daha belli değil.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kobe'nin sakatlığı maça kadar geçecek mi ???[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 geçer herhalde carmelo nunda 6 maçtamı ne geçmişti sanırım onunkide aynı şekilde burkulmuştu.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eee abi Stephen Jackson da alınmalıydı Doguya !![signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Doguda yahu J.Kidd , B.Davis fln eksık alla alla bole dogu mu oılur mus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Batı'nın kadrosu haksızlık derecesinde güçlü abi..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 G.Hill'ide oldum olası sevemedim[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok canım, süper starlar düzeyinde arada asla fazla fark olmaz. Hatta bu sene Saq transferi ile doğu çok daha sağlam bence.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence diger senere gore en zevkli dogu-batı macı olacak..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
ofa86 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İzlediim en zevkli doğu batı maçı, Jordanın son all star maçıydı...
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 batı ezer lan bu ne J'oNeaL bile alınmamıs daha[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: uncla, 22 Ocak 2005 22:14 tarihinde demiş ki: G.Hill'ide oldum olası sevemedim aynen yaa, ne işi war onun orda. Duncan'ı o mu tutcak[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tim duncanın yerine j. o'neal ı tercih ettim ben ama malesef oylarım yetmedi galiba :) ayrıyetten bende G. hill i hiç sevmem ama o pozisyonda da başka kimse yok doğu da malesef.batı rahat ezicek gibi.batının dogunun ezmesi önemli değil önemli olan o maçtaki seyir zevkimiz , göz zevkimiz , biz onlara bakalım bosverin kim yenmiş.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: ofa86, 22 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: İzlediim en zevkli doğu batı maçı, Jordanın son all star maçıydı... yalnız o maçta Jordan meşhur smaçını kaçırınca karizmayı yerle bir etmişti[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 all-star seçiminede yeni bi sistem getirilmeli bence yao ming denen adam all-star olamaz,olmamalı[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben doguyu tutyom abi... carter oldugu için ... yenerler mi yenemeler mi bilemem...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
uncla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 maçın günü , saati ?[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ewet ya bide hangi kanal weriyo kablolu demeyin de....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ntvde verir büyük ihtimalle şubat ayı sonlarına dogru yapılıyor mac bildigim kadarıyla nba live 2005 te oyleydi[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
fiona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya şu shaqile kobe yi ayırdılar ya iki gözüm iki çeşme yane[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
MoDoFoCo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: fiona, 23 Ocak 2005 14:05 tarihinde demiş ki: ya şu shaqile kobe yi ayırdılar ya iki gözüm iki çeşme yane Yıldız bi oyuncu tek başına da yıldızlığını devam ettirebilir.Hele bi de bu oyuncular Shaq ve Kobe ise..
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 batı ezer,üzer,ağlatır yahu[signature][hline]^Dallas Mavericks^
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 G. Hill su anki performansi ile degil,cok sevilen ailenizin sporcusu oldugu icin secildiHala insanlarin aklinda ilk yillari ve sevimli kisiligiyle yasiyor[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 batı alır bence[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri
Öne çıkan mesajlar