Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 şu an ki oylarla oluşan all star kadroları : doğuda: LeBron James,Allen Iverson ,Vince Carter , Steve ,Grant Hill,Shaquille O'neal batıda:Tracy McGrady,Kobe Bryant,Kevin Garnett,Tim Duncan, Yao Ming oylamaların bitmesine az bir süre kalmış.2 kadroda tam bekledim şekilde.tabi birde koçların seçeceği bench var onlar daha belli değil.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kobe'nin sakatlığı maça kadar geçecek mi ???[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 geçer herhalde carmelo nunda 6 maçtamı ne geçmişti sanırım onunkide aynı şekilde burkulmuştu.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eee abi Stephen Jackson da alınmalıydı Doguya !![signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Doguda yahu J.Kidd , B.Davis fln eksık alla alla bole dogu mu oılur mus[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Batı'nın kadrosu haksızlık derecesinde güçlü abi..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 G.Hill'ide oldum olası sevemedim[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Yok canım, süper starlar düzeyinde arada asla fazla fark olmaz. Hatta bu sene Saq transferi ile doğu çok daha sağlam bence.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence diger senere gore en zevkli dogu-batı macı olacak..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofa86 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 İzlediim en zevkli doğu batı maçı, Jordanın son all star maçıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 batı ezer lan bu ne J'oNeaL bile alınmamıs daha[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: uncla, 22 Ocak 2005 22:14 tarihinde demiş ki: G.Hill'ide oldum olası sevemedim aynen yaa, ne işi war onun orda. Duncan'ı o mu tutcak[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tim duncanın yerine j. o'neal ı tercih ettim ben ama malesef oylarım yetmedi galiba :) ayrıyetten bende G. hill i hiç sevmem ama o pozisyonda da başka kimse yok doğu da malesef.batı rahat ezicek gibi.batının dogunun ezmesi önemli değil önemli olan o maçtaki seyir zevkimiz , göz zevkimiz , biz onlara bakalım bosverin kim yenmiş.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: ofa86, 22 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: İzlediim en zevkli doğu batı maçı, Jordanın son all star maçıydı... yalnız o maçta Jordan meşhur smaçını kaçırınca karizmayı yerle bir etmişti[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 all-star seçiminede yeni bi sistem getirilmeli bence yao ming denen adam all-star olamaz,olmamalı[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben doguyu tutyom abi... carter oldugu için ... yenerler mi yenemeler mi bilemem...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 maçın günü , saati ?[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ewet ya bide hangi kanal weriyo kablolu demeyin de....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ntvde verir büyük ihtimalle şubat ayı sonlarına dogru yapılıyor mac bildigim kadarıyla nba live 2005 te oyleydi[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya şu shaqile kobe yi ayırdılar ya iki gözüm iki çeşme yane[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoDoFoCo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: fiona, 23 Ocak 2005 14:05 tarihinde demiş ki: ya şu shaqile kobe yi ayırdılar ya iki gözüm iki çeşme yane Yıldız bi oyuncu tek başına da yıldızlığını devam ettirebilir.Hele bi de bu oyuncular Shaq ve Kobe ise.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoDoFoCo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 batı ezer,üzer,ağlatır yahu[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 G. Hill su anki performansi ile degil,cok sevilen ailenizin sporcusu oldugu icin secildiHala insanlarin aklinda ilk yillari ve sevimli kisiligiyle yasiyor[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 batı alır bence[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar