akirafes Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 uploads Madencilikte 30-45 gün arası kullanılmıştır yeni gibidir. Londra'dan 10 ay önce alınmıştır kutusu var faturası yok. Hiç bir sorunu yoktur. Hemen satılsın diye fiyatını çok uygun tuttum. Benim acele satma zararım sizin karınızdır. Fiyat 1900 İyi günler.özellikleri linkiİncelemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Off alasım geldi ha takas makas olmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 evga ftw'ler çok ısınıyörörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 evet asus stirx e göre +3 +4 derece fark var.Ama asus a göre sanırım 3 cm kısa. Onun icin zaten rigde kullanmadım. Daha önce de burda forumda yazmıştım Cok daha ısınıyor almayın yalnız asus strix alın diye. Msi Giga hepsi cok ısınıyor Asus çok farklı. msi da çok kötü giga da asus la karşılaştırınca ama konuştuğum model asusun strixi tabiiki. Diger asuslar da iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2018 satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar