Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bimeks satışa Çıkarmış

Fefe

Öne çıkan mesajlar

said:
Qui, 12 Şubat 2005 15:04 tarihinde demiş ki:
Bu olay Türkiye'de mmorpg adına devrim niteliği taşıyor farketmemiş olsanızda :)

Artık ithalatçılar oyuncu potansiyelinin farkına varmaya başladılar ve ilk günden getiriyorlar.

Keşke o devrimden daha önce haberimiz olsaydı diyorum. Olan gene çakal genç Türk oyuncularına oldu. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovrld, 12 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
acıbadem carrefour / bimeks te de satışta oyun. aldım. bonus card a 10 taksit var.

Aynen ordan aldım peşin. Kasiyer kızlada muhabbeti koydum iki dk'da. Merak etmiş nedir neyin nesidir die :) Gidenler bi baksınlar hoş kız :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu olay Türkiye'de mmorpg adına devrim niteliği taşıyor farketmemiş olsanızda :)

Artık ithalatçılar oyuncu potansiyelinin farkına varmaya başladılar ve ilk günden getiriyorlar.

Ama adamlar hala acemi abi madem getireceksin resmi bir açıklama yap reklamını yap. Şu an sattıklarının 3 katını satarlardı. Artık wow expentionunda öyle yaparlar heralde[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 12 Şubat 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
said:

Ama adamlar hala acemi abi madem getireceksin resmi bir açıklama yap reklamını yap. Şu an sattıklarının 3 katını satarlardı. Artık wow expentionunda öyle yaparlar heralde

Başarılı olduklarını söylemedim zaten. Ama ilk defa böyle bir girişim yaptılar. Bence devamı gelir. Bir şekilde geitrdiklerini sata sata potansiyeli öğrenicekler. Onlarda kaç kişi olduğumuzu bilmediklerinden az getirmekte haklılar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 12 Şubat 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 12 Şubat 2005 16:56 tarihinde demiş ki:
said:

Ama adamlar hala acemi abi madem getireceksin resmi bir açıklama yap reklamını yap. Şu an sattıklarının 3 katını satarlardı. Artık wow expentionunda öyle yaparlar heralde

Başarılı olduklarını söylemedim zaten. Ama ilk defa böyle bir girişim yaptılar. Bence devamı gelir. Bir şekilde geitrdiklerini sata sata potansiyeli öğrenicekler. Onlarda kaç kişi olduğumuzu bilmediklerinden az getirmekte haklılar.

Arkadaşlar durum farklı. Adamlar 10 gün öncesinden getirmeye çalıştıklarını söylemişlerdi ama ortada başka dist. vardı ve işler karışıktı. Kesin değildi yani. Sonuç son dakkaya kadar belli olmadı. Hatta ben getirebileceklerini duyduğum halde bile emin olamadığım için sendit ten verdim.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı
Sosyal ağlarda paylaş

ne aç admalrsınız yaa bi fgittim bimexe bitmiş.. dedim haydaa..
çıktım nauitlusdaki mefgavizyona oradada 99 milyon dedim yuh..

başka yer var mı 70-85 arası fiyatı olan[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...