Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hala oralardaysan 5dk daha minoctayım[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ah ah 250 ping 10% loss ile oynuyorum :) 2 MBit direk hat sağolsun. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 1250 ping olacak pardon arkadaşlar. Eno; beddua etme sakın Simofle; UO aşerdi isen koş bize gel :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 kerem acı cektırme bıze ya,allah askına su oyunu rahatca oynayabılen varsa sussun,krızlerdeyım zaten[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Bu minoc ahalisi daha cok banka cevresindemi dolasiyorsunuz yoksa madenlik arazimi gerci oyundaysaniz kimseyi goremedimde suana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bakınız, görünüz, öğreniniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ilave hatlar hep uydu hatti. UO'ya katkisi yok. Uydu hatlari ile 700ms altina inmek zor. Ornegin su anda NetONE hala 742 ms 0% loss. Ama ancak crafter mumkun. PvM bile mumkun degil. Karasal hat devreye girmedikce unutun. Disarda hava cok guzel. Bilmem anlatabiliyor muyum :P :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: JeanPaul, 13 June 2003 21:53 tarihinde demiş ki: Ilave hatlar hep uydu hatti. UO'ya katkisi yok. Uydu hatlari ile 700ms altina inmek zor. Ornegin su anda NetONE hala 742 ms 0% loss. Ama ancak crafter mumkun. PvM bile mumkun degil. Karasal hat devreye girmedikce unutun. Disarda hava cok guzel. Bilmem anlatabiliyor muyum :P :) o zaman 12 haziranı bekleyecekseniz... e zaten bana bakma, ben uzun zamandır dışardaki havanın tadını çıkarıyorum, unuttum uo yu, ben size yardımcı oluyorum be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ok :)[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar