Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi ping durumu

Spartan

Öne çıkan mesajlar

Cezayir depremi nedeniyle kopan İtalya ile Fas arasındaki SMW3 kablosundaki arıza,kablonun işletmecisi olan Singapur Telekom tarafindan verilen bilgiye göre 09 Haziran 2003 tarihinde giderilecektir. Bu depremde yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiş olup,müşterilerimizin mağduriyetlerini giderebilmek amacıyla, yeni devreler hizmete verilmiştir. Şu anda çalışan toplam kapasitemiz 389 Mbps hızındadır. Yeni devrelerin hizmete verilmesi amacıyla Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir.[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsi ISDN olmak uzere:

TTNet 3300 ms 50% loss (bu cok kotu)
SuperOnline 680 ms 50% loss (cok loss var, bazen 75%)
NetOne 700 ms 0% loss (mukemmel crafter ve trader hizi)

En iyi durumda olan su anda NetONE. Surekli ve sabit hiz ama loss yok hic ve performans Eno'nun da dedigi gibi eski OSI gunleri :) Yani iyi. Ama PvM ve PvP dusunmeyin bile :(

Normal zamanda kac ping aliyordum unuttum :) Sanirim 190-210 ms filandi. KabloTV ustunden baglananlarin 10-20 ms ustunde idim sanirim. Harbi unutmusum ama :))

Benim yaptigimi yapin, disari cikin dolasin, temiz hava alin. 9 haziran kesin duzelecek deniyor. Benim haber aldigim kaynaklar da aynisini diyor.[hline]Ride to live, Live to ride...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 06 June 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
ehem
Twilight ve simo.. Canlarım, kardeşlerim. Eskiler bilir hem de çoook iyi bilir. Osi hakkında ne zaman beddua etsem tutar.. Şimdi size inat osi ye beddua etmeyeyim emi.. Hadi canlarım. :)

olum bende daoc ıcın ederım ozaman :)
bu arada banada guzel,guvenılır madenlerı marklarmısınız?[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

[Bu mesaj Simofle tarafından 06 June 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 06 June 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
ehem
Twilight ve simo.. Canlarım, kardeşlerim. Eskiler bilir hem de çoook iyi bilir. Osi hakkında ne zaman beddua etsem tutar.. Şimdi size inat osi ye beddua etmeyeyim emi.. Hadi canlarım. :)

valla eno o beddualar x2 şeklinde geri dönebilir dikkatli ol derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 11 June 2003 12:58 tarihinde demiş ki:
akşam 9'dan sonra evdeyim. eğer bağlantı aşırı kötü olmazsa minoc'ta olurum.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

Aksama mac var milli mac hemde saat 21.00 Kirmizzziiii ....Beyazzz ... :tebrikz:
Gerci belki bende oyunda olurum :D

[Bu mesaj Whitehaven tarafından 11 June 2003 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...