Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Osi ping durumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cezayir depremi nedeniyle kopan İtalya ile Fas arasındaki SMW3 kablosundaki arıza,kablonun işletmecisi olan Singapur Telekom tarafindan verilen bilgiye göre 09 Haziran 2003 tarihinde giderilecektir. Bu depremde yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiş olup,müşterilerimizin mağduriyetlerini giderebilmek amacıyla, yeni devreler hizmete verilmiştir. Şu anda çalışan toplam kapasitemiz 389 Mbps hızındadır. Yeni devrelerin hizmete verilmesi amacıyla Kamu İhale Kanunu çerçevesinde çalışmalarımız devam etmektedir.[hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Mesaj tarihi:
Hepsi ISDN olmak uzere:

TTNet 3300 ms 50% loss (bu cok kotu)
SuperOnline 680 ms 50% loss (cok loss var, bazen 75%)
NetOne 700 ms 0% loss (mukemmel crafter ve trader hizi)

En iyi durumda olan su anda NetONE. Surekli ve sabit hiz ama loss yok hic ve performans Eno'nun da dedigi gibi eski OSI gunleri :) Yani iyi. Ama PvM ve PvP dusunmeyin bile :(

Normal zamanda kac ping aliyordum unuttum :) Sanirim 190-210 ms filandi. KabloTV ustunden baglananlarin 10-20 ms ustunde idim sanirim. Harbi unutmusum ama :))

Benim yaptigimi yapin, disari cikin dolasin, temiz hava alin. 9 haziran kesin duzelecek deniyor. Benim haber aldigim kaynaklar da aynisini diyor.[hline]Ride to live, Live to ride...
Mesaj tarihi:
said:
Twilight, 04 June 2003 15:49 tarihinde demiş ki:
hepimiz madendeyiz demekki :)

Sorma, laglı diye madenciyle girdim, northmines 'a recall ladım, verite elemantal karşıladı. Haşırt the blackboard, beetle da gitti.
Mesaj tarihi:
ehem
Twilight ve simo.. Canlarım, kardeşlerim. Eskiler bilir hem de çoook iyi bilir. Osi hakkında ne zaman beddua etsem tutar.. Şimdi size inat osi ye beddua etmeyeyim emi.. Hadi canlarım. :)
Mesaj tarihi:
twi,

akşam sana güvenli bir maden marklamayı denerim. kıpırdayabilirsem tabi :)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 06 June 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
ehem
Twilight ve simo.. Canlarım, kardeşlerim. Eskiler bilir hem de çoook iyi bilir. Osi hakkında ne zaman beddua etsem tutar.. Şimdi size inat osi ye beddua etmeyeyim emi.. Hadi canlarım. :)

olum bende daoc ıcın ederım ozaman :)
bu arada banada guzel,guvenılır madenlerı marklarmısınız?[hline]Simofle
Limonum
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-

[Bu mesaj Simofle tarafından 06 June 2003 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dayanamıyorum artık ya, çok can sıkıcı bir durum bu. artık düzelse şu bağlantı sorunumuz...
:(
isyanlardayım walla, yakında mahsun kırmızıgül dinlemeye başlarsam şaşırmamak gerek :-p
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 06 June 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
ehem

valla eno o beddualar x2 şeklinde geri dönebilir dikkatli ol derim :)
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 06 June 2003 13:33 tarihinde demiş ki:
twi,

akşam sana güvenli bir maden marklamayı denerim. kıpırdayabilirsem tabi :)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

banada banada :P[hline]:utaniem: Simofle :utaniem:
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
akşam 9'dan sonra evdeyim. eğer bağlantı aşırı kötü olmazsa minoc'ta olurum.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 11 June 2003 12:58 tarihinde demiş ki:
akşam 9'dan sonra evdeyim. eğer bağlantı aşırı kötü olmazsa minoc'ta olurum.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.

Aksama mac var milli mac hemde saat 21.00 Kirmizzziiii ....Beyazzz ... :tebrikz:
Gerci belki bende oyunda olurum :D

[Bu mesaj Whitehaven tarafından 11 June 2003 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
doğru ya maç var.
neyse işten erken kaçtım bugün. eve geldim bile. ama malesef ping durumu rezalet, adım atılmıyor. olmadı maçtan sonra... bugün hallederiz yani kısmetse :)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
valla azm-i cezm-i kast eyledim markladım :D
minoc bank etrafındayım. ortalıkta 15 dk'da bir adım atıp, 25 dk'da bir büyü yaparak magery çalışan marvin diye bi tip görürseniz o benim işte :-)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
senin isim neydi?
yoksa bu lagda birbirimizi farketmeden geçmeyi becerdik mi?
becerdiysek guinnes rekorlar kitabı yetkililerine haber vermek lazım.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
ben stabledan tam tamına 20dk sonra ancak 1 ekran uzaklaşabildim sonra dayanamayıp çıktım.. yanımdan ışık hızıyla geçenler gördüm sadece. Bugün bağlantı olayı dediğin gibi iyice abarttı sanırım..
  • Yeni Oluştur...