BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Baslikta da goruldugu uzere mevcut monitorde durup dururken bir anda ekranin ortasinda kocaman bir serit belirdi. Ekrani acinca ilk basta hersey normal iken birden kararmaya basliyo, sanki brightness ile oynuyormus gibi, neredeyse gorunmeyecek kadar karariyo ve bir sure sonra tekrar normale donup yeniden kademeli kararmaya basliyor. Asagida durum net sekilde gorunuyor :) Monitor olmus mu? Hic ugrasmadan yeni monitor mu almak lazim yoksa sorunun kablo vs gibi basit bir kaynagi olup cozulebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 dandik dizi izlemekten intihar etmis pixellerini kesmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 monitör değil de anakart veya yazılımda sorun var sanki. bulabilirsen firmware update falan arat. ama muhtemelen donanımsal çıkar. yine de denemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Sunuda ekleyeyim, laptop normalde, kendi ekraninda sorun yok. Harici takilan monitorde sorun var sadece. Farkli port ile de ayni sorun devam ediyor, kablo degilmis yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 sardalya said: dandik dizi izlemekten intihar etmis pixellerini kesmis Hani surda takildigin buysa helal olsun. Herseye laf sokmaya calisma almis basini gidiyo. Tamam cok coolsun anladik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 o teyzeyi koyunca ekrana can çekişir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 kimbilir kendi neler izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hipster dizileri izliyorum, reytingi artarsa bırakıyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 hahaha espri olsun diye dedim sadece, guldur guldur koysaydin daha komik olacakti ben ikisini de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Monitor benim bile degil zaten, Pati disindan, yardimci olmak icin sordum ben. Laf atilir gibi olunca cevap verme ihtiyaci duydum haliyle, sonucta ortada bir sorun var ve cozum araniyor. Hani baska bir post olsa umrumda olmazdi. Galiba bilinen bir sorunmus bu arada, soketlerde tozlanma falan olunca oluyomus anlasilan. Yarin netlesir heralde ayni sorun mu degil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 kız arkadaş monitörü mü^^ yoksa kim niye uğraşsın başkasının derdini aramaya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 baslamis mi lan jet sosyete? ki$ geldi desenize. GoT ne zaman basliyo ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2018 Gold'un postunu gormemis gibi yapip GOT'a geceyim ben en iyisi :) Bu arada su MM.DD.YY tarih formatina gicik oldugumu tekrar dile getireyim. Neyin kafasidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2018 adamlar april fourteenth diye konuştuğu için normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar