dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 selamlar antika dukkanimiz var. tadilata girecez 10 gun sonra ve urunleri tekrar yerlestirirken bunlari kaydetmek istiyoruz. ayni zamanda her bir urunun durumlarini -satildi, dukkanda, geliyor, gidiyor vs- diye kaydetmek istiyoruz. ve en onemlisi fotileri olacak bunlarin. simdi bunlari yapabilecek bi seyi yapabilirim ama daha once yapmadigim icin ne kullansam neler sunar bana bilmiyorum. sure kisa ve kullanacak kisi de 50 yas ustu kadin yani yazilan seyin kullanimi kolay olmali. tum bunlarin isiginda ben bunu ne kullanarak yazmaliyim? surukle birak falan bisi varsa daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 kagit kalem :) bi de fotograf makinesi, tadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 polaroid olacak ama demi boyle cekip direkt cikaracan sak diye yapistiracan uff cok guzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Para ayırabilirsen iPad al, sonra yıllık Sortly Individual. Resim de çeker. Windows ya da beleş bilmiyorum. Aslında foss şeyler var ama karışık gelirler, pro hepsi bildiklerimin ya da kitap/çizgiroman üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 tam istedigim ozellikleri barindiriyor fakat ipad+app parasi cok geldi. aslinda ben yazmak istiyorum @gerge belki anlatamadim da basitce bu ozellikleri barindiracak win desktop bir sey yazmak icin dev tool ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 bizim de antika dükkanımız var neyin nerede olduğu belli değil genel özellikleriyle istiflenmiş durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 an app to rule them all buyuk sıkıntı ya düzen lazım. dükkanda ne var ne yok bi yerden sonra takibi imkansız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar