Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersaneden atıldm :(

crimS0n

Öne çıkan mesajlar

said:
jacabo, 12 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
bence haklı lar o kadar uyardılarsa yanı

bıde hocasına gore degısır bızım fızıkcı sadece bırınız dınlesın hbr versın dıyodu mesela :)

daa once uyarılmadım uyarmadılar dıorm okdr uyardılarsa dıosn *!??*

sabah ola hayrola goreceeezz[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar dershaneler ciidiii eğitim kurumları..ben fen bilimleirne gidiyorum...ve aamların benim senin parasına ihtiyaçları yok..bi uyarı geliyo sonra ikincide baay!!!yane anayacağın parada versen ortamına göre davranmalısın!!!para veriyosun die sınıfta her haltı yapacağın anlamına gelmesss...sadece bir kaç artısı vardır...oda oula göre daha rahatsındır..ve okuldaki kadar sıkılmazsın hocalar tarafından...ben şahsi düşüncem bu..dediğim gibi...yaptığınız hiç hoş deil..bende müdür olsam...bende baay!!!derdim...orada okumaya çalışan ve bir uğraş veren insanlaıda engelliyosunuz...valla ben müdüre varmdaan bi çok kişiyi uyarıyorum...çünkü bizide engelliyolar..tam konuya adapte olmuşun hayda ordan abuk subuk bi esprrii, telefon sesi(mp3)..anlamam ki ne diye gelirler böle adamlar dershaneye..paran olabilir ama başkalarınıjn geleceğini engellemeye hakkın yokk..(KENDİ DERSHANEMDEKİ ADAMLAR İÇİN KONUŞUYORUM...tabii üstüne alınan alınsın)[signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR
Sosyal ağlarda paylaş

guerrilla ;
okullar, insanların en güzel anılarının oldugu en çok eglendikleri yerlerdir robot gibi gel otur dinle kalk git modunda gidiyorsan ilerde pişmanlık duyarsın. pek başarılı okul yıllarım olmadı ama o saydıgın gırgır şamata olayları hala aklımdan gelip geçiyor anılar şeridi olarak ama hocalardan 1 tanesini bile tam anlamıyla hatırlamıyorum yada işlenilen konuları.onun için take it easy diyoruz.

(başarılı diilsen ilerde pişmanlık duyacagımı nerden atıyosun dersende tanık oldugum birçok kişi var çevremde onların tecrübelerini aktarıyorum.)[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

babam geldi işte şimdi
dediim gibi daa ewwel uyarılanlara onlem alıncakmış (atılcaklar we sınıfı deişecekler war)
beni sdc uyarıolarmış
biraz yaşlarla yaniodm yani nese atılmadım yani zaten çok saçma olurdu[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey var ki dersaneler de okullar gibi disiplin cezası verebiliyorlar..
Böyle bir hakları var..
Ayrıca babacuum sözleşme falan demiş.Bazı dersaneler (ki önceden bizimkisi de öyleydi) dersaneden atılma durmunda parayı ödemeyi kabul ediyorum gibi bir madde var..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 13 Şubat 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe bende dershanedeyken (final rıhtım) türkçe hocasının dersinde sinirlerim bozulmuştu durmadan gülüyordum beni dışarı çıkardı oradan müdüre felan yollamıştı az kalsın atılıyordum[signature][hline]Yeşilaycı Pati
Beer help ugly people have sex since 1862
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!
Sosyal ağlarda paylaş

dün de biz hemen hemen aynı şeyi yaptık:D

telefon titredi cebimde galatasaray maçı sırasında
dersteyiz , ben yavaşça gol oldu dedim, çevremde de iddaacılar dolu . 15 kişi birden "KİM ATTI?" diye bana dönünce tırstım baya bi allahtan hoca ta*ak biri de bişey olmadı :D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crimS0n, 12 Şubat 2005 19:45 tarihinde demiş ki:
Boyle bişi gorulmemiştir hrld

Malum maç wardı bugun 16da bizde kullaklıkla çaktırmadan dersanede bio dersinde dinliodk. gol oldu tabi biraz heyecanla goool die 6kişi baarınca hoca dellendi
sınıftan attı bizi mudure gidin dedi
anlattık mudere hocam bole bole die bizi anlıcak sandık, herif dellendi bi anda -bizim sızın gibi oorencilerle ilişkimz olmaz artık yoksnz bu dersanede fln
biz şok oldk nooluorz fln derken atıldk walla dersaneden aileleri fln aramışlar
artık başka dersane aarıcaz napalım
6kişiyi nası atabılırler yaa :(

yeni dersane arama sen bu kafayla 100 sene dersahneye gitsen LGS'de 0 çekmeye mahkumsun sen
bunlar büyüyünce kalkıp biz kolejlerle okumadık sistemin çarkaları falan diyolar dikkat
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heracless, 13 Şubat 2005 21:15 tarihinde demiş ki:

yeni dersane arama sen bu kafayla 100 sene dersahneye gitsen LGS'de 0 çekmeye mahkumsun sen
bunlar büyüyünce kalkıp biz kolejlerle okumadık sistemin çarkaları falan diyolar dikkat

gereksiz tartışma yaratma

sonuç:6kişi daatıldı daa once uyarı almadıımdan sınıfımda kaldım[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi dersane neden gizliyorsun atılmışsın zaten.Bizim fem dersanesinde össye hazırlanırken ensesi kıllı bir matematikçi vardı elemanın birine kıldı cocuk konussup duruyodu yazı yazarken döndü ve tebeşiri cocugun tam altına oturttu uzak mesafeden,bi keresinde cocugun arkasına geçip millet yazı yazarken cocugun hırkasına "HIYAR" yazdı ve bir keresinde daha aynı hoca gene gıcık oldugu bi cocuga tiki oldugu bile bile bi parmak attı karnına böyle şeylerde oluyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...