Hangi dersane neden gizliyorsun atılmışsın zaten.Bizim fem dersanesinde össye hazırlanırken ensesi kıllı bir matematikçi vardı elemanın birine kıldı cocuk konussup duruyodu yazı yazarken döndü ve tebeşiri cocugun tam altına oturttu uzak mesafeden,bi keresinde cocugun arkasına geçip millet yazı yazarken cocugun hırkasına "HIYAR" yazdı ve bir keresinde daha aynı hoca gene gıcık oldugu bi cocuga tiki oldugu bile bile bi parmak attı karnına böyle şeylerde oluyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
TahtaBacak, 13 Şubat 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
tiki oldugu bile bile bi parmak attı karnına böyle şeylerde oluyor
tikinin barnah yemesi neden bu kadar imkansız geldi anlamadım hocam tikiler barnah yemiyo mu?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Cocuga parmak attı sonra ne oldu:Çocuk "aanıss kim dedi?"tabiki dersde.Uncla görmedım 10 sayfa olunca ilk sayfayı okuyup atladım kusura bakmayın[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 13 Şubat 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar
uncla
Sosyal ağlarda paylaş
TahtaBacak
Sosyal ağlarda paylaş
uncla
Sosyal ağlarda paylaş
Felix
Sosyal ağlarda paylaş
supersonicmemed
tikinin barnah yemesi neden bu kadar imkansız geldi anlamadım hocam tikiler barnah yemiyo mu?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş
TahtaBacak
[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 13 Şubat 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
Prudentia
Herşey para vermek mi ki? O kadar insan var orda. Ne kadar yasal hakkınız olsa da insanlıktan gelen bi saygı olmalı. Alınmazsınız umarım :-)
Sosyal ağlarda paylaş