ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Eve baglancı cekecem ama hangısı daha ıyı ? adsl 256k 49 cable 256k 64 mılyon.. hangısınden daha cok verım alırım agalar... ???[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben ADSL kullanıom baya bi memnunum sorun çıkmıo[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_Bryant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kablonet rulz ucuzladı hem baya.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 doğrusun be baboli.. Adsl al da gurtul.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adsl daha iyi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cable yurt dısında fln daha ıı mıs gıbı duydum adsl bazen cokme fln yapıo ya ? tam olarak bırı acıklasa[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adsl rulz..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bak aga. Adsl dediin moderen şey güzeldir hoştir.. alınasidir. tovsiye ederük.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_Bryant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 cable al sen yinede.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki: bak aga. Adsl dediin moderen şey güzeldir hoştir.. alınasidir. tovsiye ederük. haa yaa gardas breve saga..agazının tam ortasından opem..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 la krooo meahsuun ben önce gablo aldıım nolduu sorun çıhtı çoh lag oluordu hieaa üstelik uşaam elimde patladı adsl e geçince kablonetin modemi daaa helelooooo[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ozii_x mümkünse türkçe..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kablonet al derim. 3 senedir kablonet kullanıyorum gayette memnunum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hıaa... Gardaşş o saaman ? napcik ? adsl alacak...Haa Agalar Eyvallah...[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_Bryant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 aynen bende 2 senedir kullanıyorum hiç lag olmadı.adsl gibi zırt pırtta gitmio hatta hiç gitmio..[signature][hline]Republic of Fenerbahçe PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 lan olm ne alcam şaşırdım walla.. en ii si yazı tura atim..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kobe_Bryant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 türkçe kullanma kılavuzuda al.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe PATİCİĞİN AĞASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kablo net kullanıyorum uzun suredir.Tavsiye ederim.Adsl 256 kullanmıştım biyerde çok kopmalar oluyo.ama sende olurmu bilemem.hatla alakalıdır.karar senın kararın[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaklasık bir senedir adsl kullanıyorum.Hic kopma dediginiz sey basıma gelmedi.Yurt dısı hatlarında gecen gun bir sorun olmustu hani deniz altında kablolar koptu denildi(zırt pırt kopma olarak bu nitelendiriliyor herhalde) yurt dısına verilen bant genisligi azaldı dendigi gunlerde bile gayet rahattım.Su an adsl yayılmaya basladıgından daha da ozen gosterilmekte sanırım.cable out adsl in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adsl al bence daha hızlı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bi an önce karar versen iyi olur cünkü benim bir arkadasım 1-2 aydır adsl in baglanmasını bekliyo..port mu ne yokmus galiba..cok fazla rağbet var bu ara adsl e..[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yeri burasımı[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 oyun oynicaksan cable download yapicaksan adsl[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tabiki kablonet. hem online gammingde pingleri çok çok daha iyi. ayrıca hiç sorun yaşatmıyor. telekom çıkışlarında sorun olsa bile kablonet çok fazla etkilenmiyor.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: silverhelm3, 16 Şubat 2005 16:03 tarihinde demiş ki: bi an önce karar versen iyi olur cünkü benim bir arkadasım 1-2 aydır adsl in baglanmasını bekliyo..port mu ne yokmus galiba..cok fazla rağbet var bu ara adsl e.. Port dağıtımı geçici bi süreliğine durduruldu. Haziran da açılcak diye duymuştum daa sonra saeros "mart ta açılcak" dedi. Son durum bu yani...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar