Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl vs Cable net

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eve baglancı cekecem ama hangısı daha ıyı ? adsl 256k 49 cable 256k 64 mılyon.. hangısınden daha cok verım alırım agalar... ???[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
cable yurt dısında fln daha ıı mıs gıbı duydum adsl bazen cokme fln yapıo ya ? tam olarak bırı acıklasa[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 16 Şubat 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
bak aga.

Adsl dediin moderen şey güzeldir hoştir..
alınasidir. tovsiye ederük.

haa yaa gardas breve saga..agazının tam ortasından opem..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
Kablo net kullanıyorum uzun suredir.Tavsiye ederim.Adsl 256 kullanmıştım biyerde çok kopmalar oluyo.ama sende olurmu bilemem.hatla alakalıdır.karar senın kararın[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Mesaj tarihi:
yaklasık bir senedir adsl kullanıyorum.Hic kopma dediginiz sey basıma gelmedi.Yurt dısı hatlarında gecen gun bir sorun olmustu hani deniz altında kablolar koptu denildi(zırt pırt kopma olarak bu nitelendiriliyor herhalde) yurt dısına verilen bant genisligi azaldı dendigi gunlerde bile gayet rahattım.Su an adsl yayılmaya basladıgından daha da ozen gosterilmekte sanırım.cable out adsl in
Mesaj tarihi:
adsl al bence daha hızlı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Mesaj tarihi:
bi an önce karar versen iyi olur cünkü benim bir arkadasım 1-2 aydır adsl in baglanmasını bekliyo..port mu ne yokmus galiba..cok fazla rağbet var bu ara adsl e..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Mesaj tarihi:
said:
silverhelm3, 16 Şubat 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
bi an önce karar versen iyi olur cünkü benim bir arkadasım 1-2 aydır adsl in baglanmasını bekliyo..port mu ne yokmus galiba..cok fazla rağbet var bu ara adsl e..

Port dağıtımı geçici bi süreliğine durduruldu. Haziran da açılcak diye duymuştum daa sonra saeros "mart ta açılcak" dedi. Son durum bu yani...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
  • Yeni Oluştur...