Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl vs Cable net

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

yaklasık bir senedir adsl kullanıyorum.Hic kopma dediginiz sey basıma gelmedi.Yurt dısı hatlarında gecen gun bir sorun olmustu hani deniz altında kablolar koptu denildi(zırt pırt kopma olarak bu nitelendiriliyor herhalde) yurt dısına verilen bant genisligi azaldı dendigi gunlerde bile gayet rahattım.Su an adsl yayılmaya basladıgından daha da ozen gosterilmekte sanırım.cable out adsl in
Sosyal ağlarda paylaş

adsl al bence daha hızlı...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
tabiki kablonet. hem online gammingde pingleri çok çok daha iyi. ayrıca hiç sorun yaşatmıyor. telekom çıkışlarında sorun olsa bile kablonet çok fazla etkilenmiyor.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..|
|Pati Pet|Corbeau|playingarena|
|orc_lord/phoenix (day:156/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
silverhelm3, 16 Şubat 2005 16:03 tarihinde demiş ki:
bi an önce karar versen iyi olur cünkü benim bir arkadasım 1-2 aydır adsl in baglanmasını bekliyo..port mu ne yokmus galiba..cok fazla rağbet var bu ara adsl e..

Port dağıtımı geçici bi süreliğine durduruldu. Haziran da açılcak diye duymuştum daa sonra saeros "mart ta açılcak" dedi. Son durum bu yani...[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...