TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur 2. bir britania haritası var ve bu harita trammel olarak adlandırılıyor sphere emülatörü ile bu trammel'e geçiş nasıl yapabiliriz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ben şölegeçiyodum .go minoc2 yada hani minoc maden vardırya orası minoc mine diyemi ne geçiyodu .go minocmine2 diyince 2. hartaya geçiyodum.sanıırm benim scp lerden kaynaklanıyo.tam gidiş yolunu bilmiyorum.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 emülatör olarak ne kullanıyordun peki eğer scplerin elinde duruyorsa map.scp yada hangi scp içinde ise bana yollaya bilirmisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 minoc .go bank yaptigin zaman 2. bi minoc a gidiyon :)[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Trammel'ın Runuo'daki işlevi o bölgede kesinlikle pvp, loot vb.. yapılamaması diye biliyorum. (yanlış biliyor olabilirim) Felucca ise bildiğimiz normal Sosaria ve iki bölge arasına geçiş moongate ile sağlanıyor. Sphereda ise bildiğim kadarı ile böyle bir fonksiyon yok. Yani iki tane ayrı minoc olabilir ancak Runuo'daki trammel (birbirine atak verememe vb..) işlevi göreceğini zannetmiyorum. Bu işlev olmadıktan sonrada bir anlamı kalacağını düşünmüyorum.[signature][hline] Epica UO j4e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bir yerin koordinatlari x,y,z,m diyedir normalde. Mesela 1105,1928,20 diye gordugunuz yer aslinda 1105,1928,20,0'dir, sondaki 0-255 arasi sayi map plane belirtir. (Npc'leri 255. plane'e koyarsaniz butun plane'lerde gozukur diye hatirliyorum, boylece hem worldsaveden hem npc sayisindan kar edersiniz.) Arkadasin da dedigi gibi hicbir ozel islevi yoktur ama, ekstra script falan yazmaniz gerekir bir plane'e Trammel fonksiyonu verebilmek icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Adam Bİliyo KArdeşim[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TurKnight Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 saol baggio yardımlarınla yapabildim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ultima Online'daki herhangi bir haritada Yüzeyin 0 dan 255 e kadar katları vardır . Bu katları kullanabilmek için bulunduğunuz kordinatın sonuna Baggio'nunda dediği gibi xxxx,xxx,xx,0 dan daha buyuk bir sayı yazarak gidebilirsiniz . Bu arada sadece +255 olarak algılamayın lutfen -255 de vardır fakat . -255 yada +255 den sonra yine 0 a dönersiniz . ufak bir ekleme[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yalnız bu diğer katlara geçince bir süre sonra (pvp action vs. sonrası) sanırım konsolda critical hatalar veriyor sorun bendemi bilmiyorum ama söleyim dedim..[signature][hline]Liaren UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar