Udinen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ultima ve bazı diğer mmorpgler deki ev olayı olacakmı wowda?Bence oyundaki eksik yönlerden biride bu olay.Çadırsız shaman,ağaç kavuğu olmayan elf, ziguratsız undead, kalesiz guild olurmu? :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dogru tabi bunlarsiz nebula olmaz.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Housing şart birşey değil. DAOC'taki gibi 2. expensionla gelebilir belki bunlar.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 su anki haliyle wow da housing dusunemiyorum, cok hos kurulmus oturmus bi alan dengesi var; bozulmaz umarim. bunun icinse mesela her sehirde bi kac bina belirlerler; instance lar gibi olur, herkesin ayri olur, verirsin parasini alirsin :P[signature][hline]Sometimes, Democracy is four Wolves and a Sheep deciding what to have for dinner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Razor Hill benim uzerime tapulu. Beklerim isteyen gelip kalabilir : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olursa bende gemi almak istiyorum çok pis balık tutarım oyundaki nickim:Kofana[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 öyle bişey olsa sanırım çok pis para kasmak gerekir :p 1) Bunun işcisi var 2) Çimentosu var 3) Taş toprak var 4) Deri kaplama ev istiyosan o ayrı...biraz daha para kas 5) mutfağı var 6) Beyaz eşyası var +)Kiracınız var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Thundergota mail attım nickini Silencer olarak değiştirmesi için :)[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 AOdaki gibi olur evler eğer gelirse. Yani yol üzerinde ev değilde banka gibi bir yerden direk evinize ısınlanırsınız. Yani oyun alanını kısıtlamazlar bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 instance sistemi gibi bir ev sistemi gayet saçma olur belli ki instance dungeon dışında bi yer için öyle bir sistem düşünülmemiş oyunu yaparken.o da kolaya kaçmak değil oyunculara kolaylık sağlamak adına yapılmış.bu yüzden öyle bir housing sistemi wow a uymaz. wow a yakın tarihte housing geleceğini sanmıyorum.başka köklü yenilikler lazım housing i desteklemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydrelix Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence ev değilde guild house gibi bişey olur. Ev gereksiz bence.[signature][hline][email protected] Guardians of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olursada starwars taki gibi gecekondu sistemi gibi olmayacagi kesin :) adim bais ev yamru yumru dizilmis evler sehirler. daga tasa sehir kurmalar. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet guild evleri olsa güzel olur. hatta ona da limit konulur sadece büyük guildler koyar köşk kale filan ne bileyim 40 üyesi olan en az filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar