ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 geçen bivrip ile oynuoduk çok hareketli bir geçen dm de adam bize her dakka pusu yapmayınm diyodu :D eeuhe[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya onlar insan değil diyorum size. Zaten nişan almaları da bir garip, farkettiyseniz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arasıra kazara birbirlerini vurmasalar hak verebilirdim.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ama son zamanlarda baya ilerlettiler olayı. dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben gordum konustuklarini. bi gun bunlarin ikisi yine tunuyodu biyere ben de barret aldim, ucumuzduk basladim sira sira oldurmeye, sonra baska biri geldi benim barretima laf etti ben de su tipleri gebertiyodum diyince morverndan "muhahaha" sesleri yukseldi. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 vay ne ne kadar karizmalar herkez onları konuşuyor çok özendim hadi toledor bizde LOW olarak böyle birşeyler yapalım tüneyelim vs vs ama rugerla tünesen ne olacakki kahretsin ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hani biz polis olmuştuk bunlarda terorist'ti ne çabuk unuttun arkansis.. vatan haini seni...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 polis imdat!. arkansissss[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh ben m79la yatarım sorun deil eheh :-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Dün gece saat 1 civarı girdim kimse yok tam çıkıcam 2 si aynı anda spawn oldular. Harita snowman, en allatı kat tünel gibi yerin yanını ele geçirmişler bekliyorlar. Geleni indircekler akıllarınca.Tek başıma aldim 2 sinide ama harita laprange e geçince çiktim tabi yürek dayanmaz. p.s:Morvern 1 kere biçakla öldürdü burdan selamlarımı yolluyorum[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Benim dikkatimi çeken şey mesela dolanırken bunların nereye pustuğunu anlarsam otarafa doğru gidiyorum hemen adam ateş edio ..Iskalarsa ben kesin öldürcem, adam yerinden kıpırdamıyor yahu! Bu durumda 2 seçenek var ya adamlar bizi takmıyo ben işime bakarım benmi kaçıcam o kaçsın die düşünüyo yada klavye kullanmadan oynuyorlar :) ewt tabi ya ohh spawn ol baretle gideni vur geçeni vur. Ne luzum var bide klavyeye al mouseni dıkşın dıkşın ateş et ( bu bişey konuşamalarınıda açıklıyor hem :P[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Oha adamlar konuşttuuuu. Şuan şoktayim valla adamlar konuştu :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ehue benim dikkatimi okadar çekmedi ama ikiside çok deli soteciler :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: SilphatosIce_, 11 Şubat 2005 22:39 tarihinde demiş ki: polis imdat!. arkansissss hahhah evet ben polis ben o 2 sin igörünce onlara odaklanıyorum çok komik oluyor onlarla savaşmak diğer insanlara saldırmıyorum hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bugün yeni kanka bulmuş kendine, Belgoroth mudur nedir, yeni bir lamer daha.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 baglantıda problem vardı emula ve p2m aynı anda acık farkında degilim. tabi takılıyo bu sefer kimseyi olduremiyosun. eleman ballı 4 kere testereyle olmedi hepimiz anladık zatenbi yamuluk oldugunu. ben de cıktım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yorum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 deminde tmlmlk denilen zat belphagor diye bi dalkavuk arkadaş bulmuş kendine 2on1 oynadık bi 15 dakika . vurmuyorlar birbirlerini ahuauh[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 anam ben warim gel daitalim sunnari[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 heheh 2v1 aldım bunları ehuehue 2 side kuş gibi bana bakıyorlar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkansis sen öğrenmişin bu işi aferim sana[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 belphagor tmrmlk morvern bu elemanlar 6 kişilik dmatchde birbirlerine bir kurşyun sıkmayıp, ezik gibi birarada barret sote yapıyolar. oyunun içine edildi yani. adminler sorumlular bişey yapsın lütfen. iki paralık zevkimiz vardı onun da suyu çıkmasın..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] How can we dance while our earth is turning ? How do we sleep when our beds are burning ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 En zevklisi de üçünü birden alıp triple yaptığım anlardı :). Adamlar siz böyle yaptıkça abartmaya devam edecekler takmayın bu kadar ya. Kendinizi tdm oynuyomuş gibi düşünün olsun bitsin. İstedikleri gibi oynamaya hakları var sonuçta :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 He bu arada gayet de centilmen adamlar sırf frag için oynamıyorlar yani. Oyuna ilk girdiğimde birinci 2x li bişeylerdeydi dedim bekleyeyim bitsin harita çıkmadımda sabit durdum olduğum yerde oyunu izledim ama bu üçünden hiç biri bir kere olsun dibime gelip sabit durduğumu görünce beni vurmadı başkaları gelip öldürdü. Adamlar sonuçta oyunu zevk almak için oynuyorlar pusalım frag manyağı olalım diye değil belirtmeden geçmeyeyim dedim.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sevdim karetaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar