Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tmrmlk ve morvern

Chemical

Öne çıkan mesajlar

demin CTF de oynuyorduk
önce kimse farketmedi
ama baktık bu adamlar karşılıklı takımlarda olmasına rağmen saldırmıyor birbirlerine
ya madem saldırmıcan
aynı takıma geç.
birdefa kurallara aykırı. herkez takımında oynucak.

Oyun başladı
bizim takımda teki
adam bana baktı dannn diye vurdu FF yaptı direk
yapmasana falan diyorum dinliyen yok sürekli ff yapıyor keyfine göre flagı taşıyan takım arkadaşını falanda indiriyor.

Neyse
sora abarttılar bunlar olayı
DM de de beraber geziyor bunlar onuda söyliyim
CTF de altta tünel olan bi harita var
2 tane adam
teki mavi teki kırmızı
Ortada pusmuşlar barret ile
teki bi tarafa teki bi tarafa bakıyor
ayrıca gelen kim olursa olsun vuruyorlar direk
ss bilem aldım

O silah menüsünün arkasındaki adam maviden bitanesi el bombası atmışım uçmuş oraya.
Beni vuranda benim takımdan hatırladıım kadarıyla.
AB yazıyo tepede heralde erken basmışım entere neblim:D eheh

İşte böyle
adamlar inadına FF yapıyorlar suyunu çıkarıyorlar oyunun
ultima diil bu
kurallar var
FF yapmak yasaktır takımını vuramazsın
FF gerçekci olsun diyedir vuramazsın takımını
Kick zaten yok.
Karşı takımada dalmak zorundasın. madem dalmıcan öbür tarafa geç.
Ayrıca order chaos diil bu.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 08 Şubat 2005 13:43 tarihinde demiş ki:
demin CTF de oynuyorduk
önce kimse farketmedi
ama baktık bu adamlar karşılıklı takımlarda olmasına rağmen saldırmıyor birbirlerine
ya madem saldırmıcan
aynı takıma geç.
birdefa kurallara aykırı. herkez takımında oynucak.

Ben açtım silindi nedense başlık wastiee ye soruyorum "barret pusma ve gruplaşma" başlığım neden silindikanıt falan yok diyosanız demolar aldım. istenmedi kanıt. herhangi bi kuralı çiğnediğine inanmadığım bu thread neden silindi?[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın??????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

vote kick

yalnız dmde yapmalarına bende bir şey demiyorum
ama ctfde tamamen saçmalık direk kicklenmeleri lazım ctfde yaptıklarında[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

wastiee serverin otomatik kicklemelerini engellemek için vote olayının tutması yüzdesini %143 mü ne yaptı
kicklenemiyor yani
herkez kick yes yapsa gene olmuyor.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu engellemek imkansız mutlaka ff in kapatılması lazım. Bu tür insanlar her zaman çıkacak kick lerle bir yere varamayacağımız kanısındayım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra
Sosyal ağlarda paylaş

Ff kapansin ve kick sistemi açilsin yani. Mesala bıçak diyoruz herkes efendi gibi biçak kapişiyor biri geliyor tırrrrr tarıyo uyuz ediyo. 1 de morvern baymadinmi pusmaktan biraz gez dolaş insan içine kariş ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahuah olm zate grup olması sorun değil hatta onların grup benim tek kalmam daha iyi 1vs2 kendini geliştirirsin hiç yoktan... Sorun pusmaları! Baret i sewmiyorum neden çünkü jet le beraber kullanılmıyor ve alan ( tabi herkes değil) rahatçcana vurmak için pısıyor bi köşeye çekiliyor sonra geleni gideni dış.. dış.. :P[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün!
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu adamları anlamıyorum zaten adamlar durmadan aynı yerde pusuya yatıp bekliyolar hadi birinci olmak için yapıyolar dicem ama oda olmuyor.. ilginç tabi oda değişik bir zevk.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

sunucuda 3-4 kişi olduğundan cidden çekilmiyormuş bunlar.. :-p fare deliği gibi yere tünemişler iki ağzını tutup, bekliyorlar öyle yumurtadan civciv çıkacakmış gibi.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahah
az önce toledor orada mı diye bakıp çıkacaktım
bi girdim

toledor yok
bunların 2 si sadece
kuş gibi tünemişler
hahah
0 0 fraglar
heuehu

öldüm gülmekten
2 side bana bakıyorlar
çıktım bi anda kaybolucna ben şok olmuşlardır[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

abidik gubidik bi kac yer var haritalarda oraya sünüyolar bekliyolar. ss almıstım ama elektrikler gitti. uyuzluguna sen de barret alıp pusuyosun. en sonunda birinin üstüne atlayıp hainsawla dogricaktim orda yavsak bi terrain cıkıntısı cıktı ben adamın comdugu aralıga girene kadar doldurdu vurdu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 11 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
kuş gibi tünemişler
hahah
0 0 fraglar
heuehu

lol
2 kişi kalınca pusuda beklemek nedir ya oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...