Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 demin CTF de oynuyorduk önce kimse farketmedi ama baktık bu adamlar karşılıklı takımlarda olmasına rağmen saldırmıyor birbirlerine ya madem saldırmıcan aynı takıma geç. birdefa kurallara aykırı. herkez takımında oynucak. Oyun başladı bizim takımda teki adam bana baktı dannn diye vurdu FF yaptı direk yapmasana falan diyorum dinliyen yok sürekli ff yapıyor keyfine göre flagı taşıyan takım arkadaşını falanda indiriyor. Neyse sora abarttılar bunlar olayı DM de de beraber geziyor bunlar onuda söyliyim CTF de altta tünel olan bi harita var 2 tane adam teki mavi teki kırmızı Ortada pusmuşlar barret ile teki bi tarafa teki bi tarafa bakıyor ayrıca gelen kim olursa olsun vuruyorlar direk ss bilem aldım O silah menüsünün arkasındaki adam maviden bitanesi el bombası atmışım uçmuş oraya. Beni vuranda benim takımdan hatırladıım kadarıyla. AB yazıyo tepede heralde erken basmışım entere neblim:D eheh İşte böyle adamlar inadına FF yapıyorlar suyunu çıkarıyorlar oyunun ultima diil bu kurallar var FF yapmak yasaktır takımını vuramazsın FF gerçekci olsun diyedir vuramazsın takımını Kick zaten yok. Karşı takımada dalmak zorundasın. madem dalmıcan öbür tarafa geç. Ayrıca order chaos diil bu.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Chemical, 08 Şubat 2005 13:43 tarihinde demiş ki: demin CTF de oynuyorduk önce kimse farketmedi ama baktık bu adamlar karşılıklı takımlarda olmasına rağmen saldırmıyor birbirlerine ya madem saldırmıcan aynı takıma geç. birdefa kurallara aykırı. herkez takımında oynucak. Ben açtım silindi nedense başlık wastiee ye soruyorum "barret pusma ve gruplaşma" başlığım neden silindikanıt falan yok diyosanız demolar aldım. istenmedi kanıt. herhangi bi kuralı çiğnediğine inanmadığım bu thread neden silindi?[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 idsini bul bulayım bende nerde[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bunlar deatmatchdede aynısını yapıor... hadi deatmatch biyere kadar tamamda capturef.de yapması beni sinir edior hele benle aynı takımmdayken beni vurduklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 vote kick yalnız dmde yapmalarına bende bir şey demiyorum ama ctfde tamamen saçmalık direk kicklenmeleri lazım ctfde yaptıklarında[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 wastiee serverin otomatik kicklemelerini engellemek için vote olayının tutması yüzdesini %143 mü ne yaptı kicklenemiyor yani herkez kick yes yapsa gene olmuyor.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bunu engellemek imkansız mutlaka ff in kapatılması lazım. Bu tür insanlar her zaman çıkacak kick lerle bir yere varamayacağımız kanısındayım.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkish-Soldier Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 evet ff kapatılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ff kapansin ve kick sistemi açilsin yani. Mesala bıçak diyoruz herkes efendi gibi biçak kapişiyor biri geliyor tırrrrr tarıyo uyuz ediyo. 1 de morvern baymadinmi pusmaktan biraz gez dolaş insan içine kariş ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 FF kapansın Karambolde filan çok kötü oluyor Vede bende buraya sanırım(sanıyorum) daha önceden yazdım bu iki herifi Bivrip ile oynarken yaptılar bunu bize 2 ye tek hemde Bunlarla zevkli bi oyun oynanmıyo İyi tespit etmişsin..[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Olay ff mefef falan değil servera giremiyoruz[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 euheu geçende bunlar paso bana çalışıyordu 2 si pusu kurmuş direk bana nişan alıyorlar verdim odunu 2 sinede bi moverne bi öbürüne gece rahat rahat uyumuşlardır heh[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ahuah olm zate grup olması sorun değil hatta onların grup benim tek kalmam daha iyi 1vs2 kendini geliştirirsin hiç yoktan... Sorun pusmaları! Baret i sewmiyorum neden çünkü jet le beraber kullanılmıyor ve alan ( tabi herkes değil) rahatçcana vurmak için pısıyor bi köşeye çekiliyor sonra geleni gideni dış.. dış.. :P[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 aa ünlü oldum :D.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben bu adamları anlamıyorum zaten adamlar durmadan aynı yerde pusuya yatıp bekliyolar hadi birinci olmak için yapıyolar dicem ama oda olmuyor.. ilginç tabi oda değişik bir zevk.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bunlar insan değil ya bot.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sunucuda 3-4 kişi olduğundan cidden çekilmiyormuş bunlar.. :-p fare deliği gibi yere tünemişler iki ağzını tutup, bekliyorlar öyle yumurtadan civciv çıkacakmış gibi.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hahahah az önce toledor orada mı diye bakıp çıkacaktım bi girdim toledor yok bunların 2 si sadece kuş gibi tünemişler hahah 0 0 fraglar heuehu öldüm gülmekten 2 side bana bakıyorlar çıktım bi anda kaybolucna ben şok olmuşlardır[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 az önce 2ye bir yaptm dtde. sora biri girdi ikimiz onlara karşı daldık mecburan... ne gereksiz adamlar bunnar yaa... ip ban talep ediorm :)[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yalnız arada bıcak kullanıyorlar, takdir ediyorum. Bu arada bunların konuştuğunu gören oldu mu hiç?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet ben imza bile aldım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bırakın boşverin ya, Eğlensinler. Şahsen onlarla birlikte eğleniyorum yani birsorunum ya şuan için. Oyunumuza bakalım=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bunlar nick deiştirip giriorlar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abidik gubidik bi kac yer var haritalarda oraya sünüyolar bekliyolar. ss almıstım ama elektrikler gitti. uyuzluguna sen de barret alıp pusuyosun. en sonunda birinin üstüne atlayıp hainsawla dogricaktim orda yavsak bi terrain cıkıntısı cıktı ben adamın comdugu aralıga girene kadar doldurdu vurdu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Arkansis, 11 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki: kuş gibi tünemişler hahah 0 0 fraglar heuehu lol 2 kişi kalınca pusuda beklemek nedir ya oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar