Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] neverwinter nights nereden alabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bakıyorum oraya buraya ya shipping pahalı geliyor yada yollamıyorlar. türkiyede varmı orjinal oyun satan birileri? expansiyonlarla birlikte nereden bulabilirim neverwinter nights'ı??[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Mesaj tarihi:
www.avaturk.com da var diye hatırlıyorum.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
stokta kalmamış? herhalde alamayacağım öle gözüküyor. neyse sağolun ama aklınıza birşeyler gelirse yine yazıverin çooook canım çekti netten oynayamıyorum[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Mesaj tarihi:
lol arkadaş orjinal demiş pardon.. "[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..

[Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 23 Kasım 2004 04:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Odune, 23 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bakıyorum oraya buraya ya shipping pahalı geliyor yada yollamıyorlar. türkiyede varmı orjinal oyun satan birileri? expansiyonlarla birlikte nereden bulabilirim neverwinter nights'ı??

gameloaded.co.uk
ukgames.com

bu ikisinde kargo ücreti 3 pound civarıdır
yani 8-9 milyona oyunun orjinalini getirtebilirsin
hatta direk linkini vereyim 2 expansion da dahil versiyonunun;

http://uk.special.reserve.co.uk/q_JL5325_neverwinter_nights.html

http://www.gameloaded.co.uk/buy-5325-neverwinter-nigh.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
valla ben alırken iki sitedende denedim,o deluxe yani 2 expansion'ın da olan kutuyu hardware olarak görüyordu,ve birleşik krallık dışına hardware yollayamayız yazıyordu.Kafayı yedim o gün,hala öylemi diyor bilmiyorum.

(ingiliz arkadaş saolsun doğum günü hediyesi olarak yolladı oyunu bana :) )[signature][hline]click here online now though under contruction
Mesaj tarihi:
bilemiyorum
ben iki eklenti paketini de birinci yazdığım siteden almıştım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
www.weblebi.com[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
evet weblebideki fiyatı iyiymiş, hem oyunun kendisi hem de birinci eklenti paketi var, ikincisini de dışarıdan alırsınız artık ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
gameloaded dan aldım 2 gün içinde elimdeydi fiyatı da abartı değil.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
17 sterlin zaten 17*2.5 ten 50 milyon ediyor :P simdi bi yeri tarif ediyim

eger istanbulda oturuyorsan anadolu yakasinda bagdat caddesinde perla diye bir yer var
mark & spencer a gelmeden onceki sokakta perla bilgisayar nwn mi ordan aldim ben shadows of undrentide da vardi icinde falan filan bulursun yani ordan[signature][hline]Don`t mess with the best
Until you past the test
When you past the test
Then come and wrest with the best
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...