uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu filme giden varmı? fragmanını izledim güzel bi filme benziyor.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 fragmanı izleyebilecegimiz bi yer var mı!?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 televizyonda veriyo korkunç bişeye benziyo ama fragmanlara inanmamak lazm ozelliklede korku filmlerinde[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 izleyen yok mu yorum lütfen bugün gidicem :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 igrenc bir film bana inanin[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 micheal keaton oynuyo ..sırf o yüzden bile gidebilirim bu filme. (bkz: beetlejuice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hiç izleyen yokmu ya bende gidicem :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 geren bir film ama o kadar başka bi özelliği yok. garez kadar kötü değil mesela ama vasat geldi bana. tam 14 şubat filmi aslında..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Vasatsa izlemeyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 vasata yakın harbiden gerilimin dozaşini ayarlayamamişlar bazi yerlerde "gerilmekten" sıkılıosun o derece yani tabi kendini filme verirsen :P hani yaninda hatun matun olur o zaman bilemem :) ama "mutlaka" gidilicek bi film deil.. boş zamanınız varsa biraz geriliyimmm ben diosaniz gidin[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 londrada 2ay once izlemistim.Igrenc bir film.Kusura bakmayin bu filmde gerilen insandan sasarim..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sas benden :P[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" "Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 isminden sanki hafif komediyi yada dramı andırıyo gibi geldi...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 komedi ya da dram?!? eheh yakın ilişki var tabe.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 gidicektim yorumlardan sonra vazgeçtim :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tvde cıksa anca izlenicek bişi hususi kalkip filme gitmenize gerek yok harbiden.. yada boş zamanın varsa vcdsini al onu izle sinemaya daha cok para vermektense[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yanlız Filimde Bİrşey Dikkatimi Çekti e.p.v Midir O Teknikle Ruhani Varlıklarla Konuşabiliniyormuş...Ne KAdar Doru Bilemem[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Truwan, 14 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki: komedi ya da dram?!? eheh yakın ilişki var tabe. yaw ne alakası var.. illa yakın ilşkisi olması mı gerekio solediklerimin... ismi iki turude anımsattı bana dedim... ama anlayana!!!!![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 izledim ama sonlarına doğru uykum geldi yaw.kendinizi verirseniz gerilebilirsiniz ama ben pek gerilemedim.Başında ve sonunda bu aletin gerçek olduğuna dair yazılar veriliyo onlardan sonra "ya gerçekse ulan" dedim kendi kendime.Bide o üçlü arkadaş bana şu ayakları ters arkadaşları hatırlattığı için tırstım biraz o kadar :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: EXAA, 15 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Yanlız Filimde Bİrşey Dikkatimi Çekti e.p.v Midir O Teknikle Ruhani Varlıklarla Konuşabiliniyormuş...Ne KAdar Doru Bilemem eed o kısmı düsündürücüydü hatta 12 mesajdan 1inin tehdit icerdiginide düsünürsek.. bi an şöle bi düsünceye gittim ölümden sonraki bekleme salonumuz dünyanin kendisi ise.. bi sekilde bu gune kadar vefat etmiş tüm sahsiyetlerin ruhlari ortalikta dolasiodur (bunlardan her 12sinden biri agresif se dahada kötü ortalama bi hesaplamayla bi kac milyar cani ruhun ortamda var oldugu düsüncesii..)hatta bosh yer yoktur yane.. aman amann... hichte ic acici bi düsünce deil..[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 orjinal ismi ne bunun hiç görmedim filmi izlerim belki[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar