Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalet Sesler

uncla

Öne çıkan mesajlar

vasata yakın harbiden
gerilimin dozaşini ayarlayamamişlar bazi yerlerde "gerilmekten" sıkılıosun o derece yani tabi kendini filme verirsen :P hani yaninda hatun matun olur o zaman bilemem :)
ama "mutlaka" gidilicek bi film deil.. boş zamanınız varsa biraz geriliyimmm ben diosaniz gidin[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
"Angel: Well, personally, I kind of want to slay the dragon. Let's get to work."
Sosyal ağlarda paylaş

izledim ama sonlarına doğru uykum geldi yaw.kendinizi verirseniz gerilebilirsiniz ama ben pek gerilemedim.Başında ve sonunda bu aletin gerçek olduğuna dair yazılar veriliyo onlardan sonra "ya gerçekse ulan" dedim kendi kendime.Bide o üçlü arkadaş bana şu ayakları ters arkadaşları hatırlattığı için tırstım biraz o kadar :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EXAA, 15 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Yanlız Filimde Bİrşey Dikkatimi Çekti e.p.v Midir O Teknikle Ruhani Varlıklarla Konuşabiliniyormuş...Ne KAdar Doru Bilemem
eed o kısmı düsündürücüydü
hatta 12 mesajdan 1inin tehdit icerdiginide düsünürsek..
bi an şöle bi düsünceye gittim
ölümden sonraki bekleme salonumuz dünyanin kendisi ise..
bi sekilde bu gune kadar vefat etmiş tüm sahsiyetlerin ruhlari ortalikta dolasiodur (bunlardan her 12sinden biri agresif se dahada kötü ortalama bi hesaplamayla bi kac milyar cani ruhun ortamda var oldugu düsüncesii..)hatta bosh yer yoktur yane.. aman amann... hichte ic acici bi düsünce deil..[signature][hline]
"Who wants to live forever?"
Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...