Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hayvar ve lakerda en iyi balık mezesidir desem yalan olmaz herhalde.. bir ara her öğün lakerda yiyiyodum da acayip midem bozuldu[signature][hline]
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: kılçık ayıklamak iğrençtir. kılçıklar arasında küçük küçük etlerini çıkartıp yemek adamı doyurmaz. ton balığı desek zaten balığın kendi tadı da iğrençtir. alıcaksın eline tavuk budunu veya döner dürüm'ü, koca koca lokmalar halinde yiyceksin. et dediğin budur ya balık da neymiş. +1 Ehehehe:):D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: kılçık ayıklamak iğrençtir. kılçıklar arasında küçük küçük etlerini çıkartıp yemek adamı doyurmaz. ton balığı desek zaten balığın kendi tadı da iğrençtir. alıcaksın eline tavuk budunu veya döner dürüm'ü, koca koca lokmalar halinde yiyceksin. et dediğin budur ya balık da neymiş. +1 Ehehehe:):D[signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ağzının tadını bilen burnunun şeysini yermiş. balık nefistir.her türlü zahmetine katlanılır.mezgit,lüfer,levrek ayrıca nefistir.ton balığını bende pek tutmam.
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 balık gerçekten inanılmaz bi yemek. her gün yiyebilirim. ayıklaması kassa da[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ton balığı, kıyılmış turşu, mayonez, kıyılmış domates, alınır harmanlanır çatallara. Karıştıktan sonra tost ekmeklerinin arasına konarak yenir. Express yemektir ton balığı[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin.
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 birisi alex e dur desin :D[signature][hline]sağlıklı olduğunuz her güne dua edin, herşey boş
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 alexi o sölediğini yaparken heralde kusarım ben.
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 harbi he tam garbage:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 dil balığı var 0 kılçık.Atıveriyon ağzına.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
felixxx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Babamın Doktorluğunu yaptığı bir şirktetin patronu adamla babam kafadır. Patron zengin; rahatsız oldumu bizim eve şöföyüle Voyager arabasını yolluo babamı getiriyo-götürüyo. Sık sık adam bizi haftasonları evine çağırır, her zamanında değişik bi balık ikram eder. Adam hergün bir şişe Viski içiyor ama 80 yaşında hala asker gibi bi halde ayakta. Sırrı hergün balığı sofrasından eksik etmemesi. (Balık sofrasında közlenmiş kırmızı biber oluo.Çok harika bişiy.İster kendiniz yapın isterseniz hazır kavanozda alın)[signature][hline]bip bip para geldi cep bank para geldi bip bip para gitti cep bank...
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Suark, 15 Şubat 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Önce kollarını sıyırırsın.Yavaşça balığı ayırırsın.üsttarafını açarsın.Sonra ufak bi et alıp agzına atarsın.O ağzında kalırken çatalınla haydari ve acılı ezmenden yada patlıcan ezmenden bi çatal alırsın.Tabi onları ekmeğe koyup ağzına atarsın hepsini yerken yer boşaldığında rakını içersin. Ha sadece balık diosan kasmaya gerek yok elini kullan. ne güzel anlatmış :][signature][hline]jan d.
keyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Alexi_Septimus, 15 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Ton balığı, kıyılmış turşu, mayonez, kıyılmış domates, alınır harmanlanır çatallara. Karıştıktan sonra tost ekmeklerinin arasına konarak yenir. Express yemektir ton balığı katılıyorum sufer bişey oluyor deneyin bence :) ben denedim ordan biliyorum yani[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hiç uğraşamam balık yemekle falan :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:155/melancholy/depression)|
Kerubim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bir kere öyle tek başına balık yenmez. balığın yanında (özellikle buğulama yada ızgaraysa) mutlaka beyaz şarap olmalı. ayrıca balıktan önce de güveçte yada haşlanmış (mayonez soslu tercihimdir) karides olmalı. sonra balığın yanında mutlaka roka bulunmalı, salatada da mutlaka ve mutlaka fesleğen olmalı. eğer ızgara yada buğulama (fırında) balık yiyyorsanız çatal bıçak mecburi zaten. ama eğer balık kızartmaysa o zmn elle yemek mecburi. hatta alın balıkları, böyle ufak balıksa bi de, doldurun çıtır ekmeğin arasına. oh oh yiyin böyle.. son olarak, ton balığını küçümseyen arkadaşlara şöyle bir öneri de bulunucam: sezar salatasını bilirsiniz. genelde tavuklu yapılır o. hıh şimdi çıkarın o tavukları, yerine koyun ton balığını. çok daha lezzetli oluyor. sezar salatasıyla ilgili 1-2 ufak nokta daha: 1. içine koyucaınız ekmekleri, önce şöyle salçalı tereyağında bir çevirin böyle bi hafif kızarsınlar. 2. üzerine kaşar peyniri yerine permesan kullanın. 3. salataya asla ve asla sirke dökmeyin. hele o dışarıda satılan sıkılmış limon suyundan koşarak uzaklaşın. taze limonu sıkın böyle üstüne oh oh 4. acı sevenler: bildiğiniz acı sosu sezar salatasının üzerine dökün. çok dahala lezzetli oluyor[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yahu sarap nedir rakinin yaninda?Valla bi turlu sevemedim su ickiyi.Raki olmassa o baligin keyfi çikmaz. Bide iyi bi restoran sahibi olacak,yaninda muhabbet edip baglama çalacak[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
helena Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 balığın görüntüsüne bile dayanamam[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şöyle veya şöyle geliceği için problem yok... yannız kılıçbalığı nası güzel bi balık biliyo musun. offfffffff..[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Lady_Rosenred, 16 Şubat 2005 00:23 tarihinde demiş ki: bir kere öyle tek başına balık yenmez. balığın yanında (özellikle buğulama yada ızgaraysa) mutlaka beyaz şarap olmalı. ayrıca balıktan önce de güveçte yada haşlanmış (mayonez soslu tercihimdir) karides olmalı. sonra balığın yanında mutlaka roka bulunmalı, salatada da mutlaka ve mutlaka fesleğen olmalı. eğer ızgara yada buğulama (fırında) balık yiyyorsanız çatal bıçak mecburi zaten. ama eğer balık kızartmaysa o zmn elle yemek mecburi. hatta alın balıkları, böyle ufak balıksa bi de, doldurun çıtır ekmeğin arasına. oh oh yiyin böyle.. son olarak, ton balığını küçümseyen arkadaşlara şöyle bir öneri de bulunucam: sezar salatasını bilirsiniz. genelde tavuklu yapılır o. hıh şimdi çıkarın o tavukları, yerine koyun ton balığını. çok daha lezzetli oluyor. sezar salatasıyla ilgili 1-2 ufak nokta daha: 1. içine koyucaınız ekmekleri, önce şöyle salçalı tereyağında bir çevirin böyle bi hafif kızarsınlar. 2. üzerine kaşar peyniri yerine permesan kullanın. 3. salataya asla ve asla sirke dökmeyin. hele o dışarıda satılan sıkılmış limon suyundan koşarak uzaklaşın. taze limonu sıkın böyle üstüne oh oh 4. acı sevenler: bildiğiniz acı sosu sezar salatasının üzerine dökün. çok dahala lezzetli oluyor hepsi güzel de, sirke dökmeyin olmamış. salata sirkeli olur. balzamik sirke yahut şarap sirkesi. balığın üstüne de beyaz balzamik muazzam gider. limonla balık yenmez diyen arkadaşımız biraz alanının dışına çıkmış veya subjektif fikrini söylemiş sadece :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis.
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Şu yeryüzünde bi anlayamadığım konu neden bu Radiohead denen grup mevcuttur, birde sirke denen hadise nasıl olurda yenilebilir odur. Balık demek rakı demektir o kadardır. Birde balıkçılıkla geçimini sürdüren insanlar genelde balığa limon sıkan adama "hehe zavallı" diyerek bakarlar.Birde yemek konusunda genelde lezzet ve hacim arasında bocalayan bir adamım dolayısı ile boşverin dediklerimi :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dil kraldir.Ama balik diyarinda levregi tek gecerim =).Rakiyla ii gidor[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yemek yemek başli başina sanattir.[signature][hline]Gaius Julius Caesar
Öne çıkan mesajlar