Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aç kapa düzelir..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

said:
turk mantıgı iste

Ha Orda Duracaksın Dön Osmanlı Dönemine Dönnn

Ne Oldu Fransada Tuvalet Yok Banyo Yok İnsanlar Afedersiniz ama Tuvaletlerini camlardan sokaga döküyor bunu önlemek içinde o uzun kayık gibi fransız sapkaları yapılıyor. Fransız Kralı bir gün cok fena kasınıyor O dönemde osmanlı başında bulunan padişah buna ilk defa hamamı öğretiyor. Fransa Kralı Ferman Yayınlıyor : İnsanlar 6 ayda bir Banyo yapacak =)

İşte Türk Aklı Budur Şimdi O AAaaa Çok Güzel Dediginiz Fransız Tuvaletlerini yapanlar coook öncelerde bunları yapıyordu

Türküz , Çalışkanız , Mutluyduk[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar

[Bu mesaj eraygnr tarafından 15 Şubat 2005 22:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eraygnr, 15 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
Dediginiz Fransız Tuvaletlerini yapanlar coook öncelerde bunları yapıyordu

Türküz , Çalışkanız , Mutluyduk

ehuehuue :) gzl bi mantık :D[signature][hline][b]Msn : [email protected]

so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Ben :P | Sözlük |

[Bu mesaj Cheester tarafından 15 Şubat 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

göz kapama acma olaylari tehlikeli veya komik sonuclanabiliyo bazen...
duruma göre degisir tabi yada kar$indaki insana göre..
$ahsen böceklerden nefret eden bi insan olarak ba$ima $öyle bi olay gelmi$ti...
-nil gözlerini kapasana bi sana bi süprizim var,ac diyince accaksin tamammi?!
-tamammm! *merakla ve heyecanla saf bi $ekilde gözlerini kapatir*
-acabilirsin tamam!
*gözlerini acar..*
-HAYIIIIR!!
oda ne ?!hayvan kadar bi örümcek vardi elinde hayvan ,örümcek beyinli arkada$in ,kaciyim derken arkamdaki kaldirimi görmeyip döt üstüne düsmüstüm..
sonuc *olmayan* karizma yine okul halki arasinda yerlerdeydi =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bi elektrik mühendisi bi makina mühendisi bi de bilgisayar mühendisi bi arabaya binmiş .. Araba biraz gidince stop etmiş , elektrik mühendisi tamam demiş ben hallederim , arabaya bakım yapmış biraz , tamam demiş oldu bu araba .. Araba gitmemiş , Makina mühendisi olaya el koymuş oda biraz kurcalamış araba gitmemiş. Bilgisayar mühendisi de demişki , inelim tekrar binelim .. Araba çalışmış yaa ehehe[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

eray bu arada belirteyim, hamamı osmanlı roma imparatorluğundan görmüştür. eğer iyice araştırırsan aslında türk hamamı roma hamamının aynısıdır ama yapan mimarlar çok iyi olduğundan dizaynı daha iyidir ve türk hamamı ünlü olmuştur. ayrıca da bi bilgi veriim, iskandinavya'da genelde türk hamamı genel ev manasına gelir, türkiyede masaj salonu deriz, orda da türk hamamı olarak geçer.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
otobus icinde bilet satisi yapan adam,duraktan kalkis sirasinda sofore yardim etmek amaci ile sofore hafif bir tonla seslenir:
-arka tamam
-kari sıkıstı (inanılmaz muzip ve sakin bir tonla)
-ac kapa
[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...