Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 işde ya hastası olduğum şarkı uriah heep - lady in black saol valla athe, sayende girdi bu da müzik kültürüme[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gule gule dinneyiniz efenim =] ben biraz guns n roses dinlicem birazdan, iciniz sisebilir, benim de sisebilir, o zaman degistirriz =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 cikiorum 1 saatligine, ogleden sonra 1de devralabilirim, takiliniz =] dres calsin hatta, pekzel calio o, gun ici konseptine uygun saat 2de muzikal kusagi var, kacirmayiniz fiddler on the roof`u =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ashahaaaaaa çeri çeri leydi Ne kıl olurdum bunun soliste ya kızlar bayılırdı. Sonra öldü denmiştide bütün kızları teselli edecez diye canımız çıkmıştı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hımmm çalmıyormus sadece baglanamayınca otomatik kendi listeme geçmiş :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dres yok galiba ortalarda, ben devralıyorum dres gelirse alsın bende gelmezse de 1 de athe ile devam edebilirsiniz..[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bence sorun yok :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 lol bi dinleyen ben mi varım yahu?[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 absolut'un yayınını yapamadığımız için ben devam ediyorum, eski bişiler çalcam athe gelene kadar, isteğiniz varsa buraya yazabilirsiniz.[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Absolutun kafasına pepelek radyo kadar taş düşsün bi beceremedi şu yayın işini.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 DUYURU :: Selamlar, bu akşam benim 9 - 10 arası olan programla BonePART ın 10 11 arası olan program yer değiştirdi önce BOne çıkıcak sonra ben *! Akşam 6 ya ÖSS deneme koyan zihniyete kafasını sokmaya gider * Özür dilerim tekrar.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben ofise dondum ama azcik isim var, seraxis mahsuru yoksa sen calmaya devam eder misin? pekzel caliosun zaten =] 2 de gelirim ben fiddler on the roof yapcaz[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 muzikal programi burda baslamak uzere ilk muzikalimiz fiddler on the roof [damdaki kemanci][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 muzikal olayi patladigi icin baska bi zamana ertelendi ne yazik ki *firk* su anda bi arkadasim hip trip hop trop zip zip programi yapio, 17:00 ye kadar[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Muppet Show hehehehe bayılırım[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 17:00 kiminse yayina girebilir, biz ciktik =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 girmis bile ehe, iyi yayinlar Rig =][hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Saolasın. istekler için: http://riglous.kolayweb.com/list.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bol bol hendrix :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ya bu mp3 id`lerinde sarki isimlerinin yannis yazilmasina kilim ben, bunu degistirmenin bi yolu var mi? varsa farkettikce degistirelim valla, bende de bi suru sarki`nin sirf id`sine kil oldugum icin radyoda calamiorum. gorunen sey gercek mp3 file adi olmuyo ya, id gorunuyo hani, mesela riglous `i want it all` caldi, `i want hero` yazio orda heuehue[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 şarkıya gel sağ tıkla oradan çıkan menüden fileinfo yu seç[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 supermis =] saol babacum[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Disconnected. Sunsword'u bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Arkadaşlar sıra Sunsword'da kendisi şu an yok ortalıkta benim işim çıktı lütfen birisi devralsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yayın gene kendinden geçti ha bire Doors un aynı şarkısı çalıyor. CDden çalmaya çalışıyor biri gene galiba.Birde en sonra Turtle Power cıngılı var :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List [Bu mesaj Absolut tarafından 13 June 2003 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 13 June 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar