Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eveet. tüm hızıyla devam ediyo urza.. severek dinniyoruz ailecek.. forza urza![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Off ben açacaktIm yine daLmI$Im konuLara boyum biraz daha uzamaLI :D[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ya neden bir Now Playing bölümü yapılmıyor ? direk admin.cgi dan alınabiliyor veriler xml olarak.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 nukem o ne demektır ya 9 da baslamaktadır hıc gulesım yoktu ha bız ba$ladık gune walla :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eheheh 12'de acmaya dewam :-P[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Now Playing : http://www.paticik.com:8000[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 çok güzel valla.. tam saatine göre bi müzik.. yavaş da diil o kadar, hızlı da diil.. beğendim baya programı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bravo.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 urza dream on, mumkunse[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 urza,sing for the moment evet.[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 13 June 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 urza, listen mevcut mu nette bi yerlerde, gereginden fazla benzedigine karar verdim benim listeme, seviniyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Urza taklit yapmaz Urza yönetir kıskanmayın Urza'yı tapıyoruz Urza'ya yaşasın Urza ![hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 forza urza =) çok gusel parçalar shadowbane oynarken iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ne kopyacisi ya ben seviyorum urzayi o her ne kadar beni takmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 urza icq verde istek yapalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Murat[Besiktas] - Pascal Nouma lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 heyy, ozelmesaja nasilsa cevap vermiyosun diye buraya yaziyorum, kesinlikle o yuzden dememistim genel olarak caldigin seyler hosuma gitti benim de bildigim sevdigim seyler falan aslinda baya iyi bisey demeye calisiyodum baya ters anladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 istekte nasıl bulunacağız bre, bunun için hep up olan bir forum olsun? güzel olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ignot, ingot diil. Eh Bombacı, burası forumun en çok hit alan topiclerinden biri, daha up nasıl olsun? Stikileyince çıkmıyor toptopicse, şu anda toptopics hedesinde mütemadiyen görünüyor ama =] Bi de icq noları var diceylerin ana sayfada, oradan bakıp taciz edebiliyorsun, süfer yani. Ben pek sevdim bu radyo olayını, ama nickim ısrarla yanlış söyleniyor, kılım. =P [Bu mesaj Nefr tarafından 13 June 2003 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bu radyoda haber saati yok mu kardeşim veya ünlü konuklar veyahut küçüklüğümüzde trt radyolarında dinlediğimiz o görüntüsüz senaryolar-tiyatrolar? renk istiyoruz kardeşim, renk. bizde de var mp3 list, bize radyo havası verilsin, brr. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Justin, 13 June 2003 01:44 tarihinde demiş ki: abi ztn ben yayındayken konuşurken icq dan msg gelince direk dikkatim dağılıyo beni taciz etmeyin PLS :P[hline]cRn durduk yere böyle bir mesaj atan kişinin asıl demek istediği "beni taciz edin"den başka birşey değildir sefe sefe yapicam canım =) urzanın dediği haber sunum maç sunum gibi olaylar ne zaman gerçekleşcek tam radyo oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eho, nukem özellikle mi öyle bayık konuşuyorsun, yani slow çalıyorsun diye filan mı? yoksa uykulu musun? ben de uyuyacağım burada bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Nukem Şebnem Ferah falan varsa çalsana ? "Ben şarkımı söylerken" mesela. yada "Kırmızı Rugan aayakkabılar"[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk [Bu mesaj Predator- tarafından 13 June 2003 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben biraz uzak kalmışım bu olaylara, cahilliğimi kapamak için soruyorum: bu bone'un dağıttığı djlik saatlerinin yazdığı yer neresidir, ya da öyle bir yer var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Vardır, burasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar