µh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Ufaktan orta olcege dogru yavas yavas buyuyen bir fabrikanin kullanabilecegi ucuz veya beles yazilim var mi hic ya? En ufak bir muhasebe veya stok modulleri icin bile baya yuzbinlerce dolar istiyor profesyonel yabanci firmalar, bu sefer her sey excelde halledilmeye calisiyor o zaman da tutabildigin veri azaliyor, olcebildigin sey azaliyor. uretim, planlama, muhasebe, kalite kontrol icin bildiginiz ucuz-beles bisiler var mi veya excel makrosu falan var misir ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 bilg muh sertifikası alırken eta7 ve logo kullandırmışlardı ucuzdur herhalde:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Scienta türk.ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 logo ben kullanıyorum, düz tek kullanıcı 3000tl civarıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 logo, logo wings işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2018 akınsoftla anlaşıldı xd muhasebe modülü varmış zaten devamını da onlardan alacaklarmış. bu sırada excel'de gözlerim pörtledi, halihazırda idare eder bir şeyler olsun diye 500 raporu birbirine linkledim asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar