jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Karakter değiştirmek için bir an oyundan çıkayım dedim yine bağlanamıyorum. Ekrana kafayı atmak üzereiym artık.[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 512adls kaç ping alıyosun? 300'lerde geziyo benimki.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ileride pinglerin düzeleceğini umuyorum.devamlı olarak 300-400 pinglerde gezilecek işimiz var.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 150 - 300 arasında gidip geliyor ama 300 hiç geçmedi...[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yaw 512 kotalıyamı geçsem diye düşünüyorum.. 1 ay boyunca oynasam kotayı aşarmıyım sizce?[böyle bir topic vardı ama bulamadım şimdi][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yazık kafanıza, Monütöre falan vurmayın öyle LOTR var onu izleyin falan bakın bitince geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Beyler sorun serverdan sizde veya patchinizde bi sorun yok biz giriyoduk bu öğlen oynadık daha akşam giremedik aynı hatayı verdi sorun serverdan...[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 512 kotalıda geçmezsin merak etme.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hala bekliyoruz authenticatingde.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 saol arnis.cidden eğer ping sorun olursa ilerde geçicem kotalıya aynı para sonuçta.[ortalarda geyikler dönüyo nisanda 256'lar 512 olucak diye ama yalana benziyo][signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 512 muhabbetini bende duydum inşallah doğrudur :D[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler şimdi ben deniyorum servera girmeyi ama serverda bişii var heralde charecter sayfasına girdi sonra disconnected dedi sonra tekrar denemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Göçtü galiba server. Giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 siteye bakarsanız serverların bakıma alındığını anlayabilirsiniz.artık bakmanıza gerek yok ben söyledim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Connected dedi kaldı 15 dakikadır böyle.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Siteyede baktım orasıda göçüktü. Şimdi girebildim siteye :) [Bu mesaj Oblomov tarafından 15 Şubat 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Girdim simdi[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hmm ben hala giremiyorum[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sapıttı serverlar... Npcler yok oldu fln herkes noluyo moduna girdi... Şimdi düştüm giremiyorum..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 oyunun icide bir garip zaten, npcler bazi yerlerde gitti, calismiyorlar vs. chat te server gocecekmis dedikodusu basladi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ahha serverlar down ahaha neyse düzeltirler kısa sürede sanırım[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Burning legiona bende giremıyorum conneced de kalıyor insan evladı char açıcaktım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 goctu netekim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 12 Euro verenlere yazık :) biz box ın bedavasını kullanıyoruz :P[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hehe girdim, 5 dakika oncesine gonderdi beni :) wow zaman yolculugu seyahat iyi yolculuklar diler! edit: kimsecikler yok icerde, biraz once 100 kisinin oldugu auberdine de 5 kisi kalmis :). [Bu mesaj stainless tarafından 15 Şubat 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar