Raistin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bugun babamin maillarina cvp yaziodum (mesgul oıldugundan bana yaptiriodu) sonra iste favourite listesien bakiym dedimb ir baktim sonlarda uluc, hincal . dumur oldum sonra merak edip annemde acaba adami taniyomudur diye bir baktim onunda mailinin favourite contacts listesidne var dumur 2 oldum. ondan sonra hafif aklim yatmaya baslaidm endne futbodan anlamayan ve sevmeyen annem hic hincal ulucun programini kacirmaz. ondan sonra gittima nemem filam sordum verdikleri cvp eskiden babanin arkiydi hala arada yazişiyoruz oldu . ve bu olay 5 dk once filam oldu cok pis dumurum napcam bilmiyorum ?!!??![signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hayatına devam et, niye dumur oluyorsun ki? hıncal uluç yani..[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Büyük Harfle Actıgın İcin Iykkk falan olarak okudum cok acayip dumur bişeyde yoq ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 öncelikle sakin ol, abartılacak bir tarafı yok heyecan yapıyorsun:) ardından da e-mail adresini yolla bi bombalayalım:horace:[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Abi dumur diyince... Tövbe tövbe... Ben de geçen gün yerde para buldum, bir dumur oldum bir dumur oldum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ona bakarsan bende manga ( ferman ) ile sürekli mailleşiyorum[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hıncal çok sevdigimiz , her pazartesi programını kaçırmadan izledigimiz büyük bir üstadımızdır , kendisini çok severiz özellikle boynuna bagladıgı fuların hastasıyızdır..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
sheref Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hıncal Uluç kim ya? Hani Babam Angelina Jolie ile mailleşiyomuş annemin newyorkdan arkıymış falan desen bende dumur olsam :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 siz isi tassaga alin ben ciddiyim pfff size soyleyende kabahat[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: eraygnr, 15 Şubat 2005 20:35 tarihinde demiş ki: ona bakarsan bende manga ( ferman ) ile sürekli mailleşiyorum Tövbe tövbeee... Çocuk musun anlamadım. BEN DE X'LE MAİLLAŞIYORUM! UF UF NASI KODUM ÇOCUU[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Pardon Ama Bunda Dalga Geçilecek Ne Var Garbız ? [Bu mesaj eraygnr tarafından 15 Şubat 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bizim terzi hüseyinle mailleşiyoz bizde ailecek hastasıyız[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit_frog tarafından 15 Şubat 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Abi çocukca değil mi sence? Ben daha uzağa işerim hesabı.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Raistin, 15 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki: cok pis dumurum napcam bilmiyorum ?!!??! yapacak bişey yok malesef...dünya dönüyor , hayat devam ediyor...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hıncal Uluç'un yazılarını severek sayarak okuruz... Güzel olmuş babanın arkadaşı olduğu :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm... nie şok oldun onu anlamadın hani bill gates bush saddam olsa bi şok yaşarsın da niye hıncal!!! :)))[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla dumur mu bilmemde 2 ay önce pederin 17 yaşından beri esrar kullandıgını ve 30lu yaşlarında ingilterede 2 sene hapis yattıgını ögrenince dumur oldum. zaten tanımam pek kendisini yılda 1 defa ya görüşürüz ya görüşmeyiz her görüşmemde dumur oluyorum. daha ne hikayeleri varda şimdi alakasız kaçar.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Adam zaten iki yazisindan birinde mail adresini veriyor...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: karpuz, 15 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Abi çocukca değil mi sence? Ben daha uzağa işerim hesabı. yahu garbızcım ben onu demek istemedim yani herkez ünlü biriyle mailleşebilir demek istemiştim :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yoo gayet de onu söylemek istemiştin. İnsanların da "Vaooov manga'dan bilmemne haaa süpeeer" falan demesini beklemiştin herhalde. Üzgünüm.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Raistin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok hani maillaşabilri konsuudna lkaf edemmede naber kanka vb tarzi yazistiklarindan dumur oldum[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yani bu adama hıncal uluc deyince bu kadar tepki gösteriliyorsa underground tarzı muzik yapan ve pek de sevilmeyen bir grubun solistiyle mesajlasıyorum ahaha adamlar cevap yazıyor bana demek artizlik yapmak oluyor ama ben istemiyorum demek istediklerimi anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum aman neyse[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende şahin k ile chatleşiyom ne var. beni yeni filminde oynatacakmış. artık kamera arkasına geçmek istiyormuş. Seni artiz yapacam, Türkiye'nin Rocco'su yapacam diyo..[signature][hline]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 nedanko senin üzerimde yarattıgın sinerji bu postunla bir anda yok oldu feyk oldun feyk ![signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ee yanı sankı adam uzaylı :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Öne çıkan mesajlar