Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dumur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun babamin maillarina cvp yaziodum (mesgul oıldugundan bana yaptiriodu) sonra iste favourite listesien bakiym dedimb ir baktim sonlarda uluc, hincal . dumur oldum sonra merak edip annemde acaba adami taniyomudur diye bir baktim onunda mailinin favourite contacts listesidne var dumur 2 oldum. ondan sonra hafif aklim yatmaya baslaidm endne futbodan anlamayan ve sevmeyen annem hic hincal ulucun programini kacirmaz. ondan sonra gittima nemem filam sordum verdikleri cvp eskiden babanin arkiydi hala arada yazişiyoruz oldu . ve bu olay 5 dk once filam oldu cok pis dumurum napcam bilmiyorum ?!!??![signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
Büyük Harfle Actıgın İcin Iykkk falan olarak okudum
cok acayip dumur bişeyde yoq ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
öncelikle sakin ol, abartılacak bir tarafı yok heyecan yapıyorsun:)
ardından da e-mail adresini yolla bi bombalayalım:horace:[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
hıncal çok sevdigimiz , her pazartesi programını kaçırmadan izledigimiz büyük bir üstadımızdır , kendisini çok severiz özellikle boynuna bagladıgı fuların hastasıyızdır..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :)
Mesaj tarihi:
siz isi tassaga alin ben ciddiyim pfff size soyleyende kabahat[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Mesaj tarihi:
bizim terzi hüseyinle mailleşiyoz bizde
ailecek hastasıyız[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 15 Şubat 2005 20:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 15 Şubat 2005 20:32 tarihinde demiş ki:
cok pis dumurum napcam bilmiyorum ?!!??!

yapacak bişey yok malesef...dünya dönüyor , hayat devam ediyor...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
Hıncal Uluç'un yazılarını severek sayarak okuruz...
Güzel olmuş babanın arkadaşı olduğu :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
hmm...
nie şok oldun onu anlamadın
hani bill gates bush saddam olsa bi şok yaşarsın da niye hıncal!!! :)))[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
valla dumur mu bilmemde 2 ay önce pederin 17 yaşından beri esrar kullandıgını ve 30lu yaşlarında ingilterede 2 sene hapis yattıgını ögrenince dumur oldum. zaten tanımam pek kendisini yılda 1 defa ya görüşürüz ya görüşmeyiz her görüşmemde dumur oluyorum. daha ne hikayeleri varda şimdi alakasız kaçar.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 15 Şubat 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Abi çocukca değil mi sence? Ben daha uzağa işerim hesabı.

yahu garbızcım ben onu demek istemedim
yani herkez ünlü biriyle mailleşebilir demek istemiştim :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
yok hani maillaşabilri konsuudna lkaf edemmede naber kanka vb tarzi yazistiklarindan dumur oldum[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
Mesaj tarihi:
yani bu adama hıncal uluc deyince bu kadar tepki gösteriliyorsa underground tarzı muzik yapan ve pek de sevilmeyen bir grubun solistiyle mesajlasıyorum ahaha adamlar cevap yazıyor bana demek artizlik yapmak oluyor ama ben istemiyorum demek istediklerimi anlamıyorsun yada ben anlatamıyorum aman neyse[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
nedanko senin üzerimde yarattıgın sinerji bu postunla bir anda yok oldu feyk oldun feyk ![signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
  • Yeni Oluştur...