doomwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 merhaba, babalar ben uzun sureden beri opeth dinlerim ama opeth diyen cok kisiyle karsılastim.artik saolsun paticigin yardimiyla ben diger opeth severlerle yazismak istiyorum.bana duydugun haberleri,konserleri filan bildirin. opethi yeni dinlemeye baslayan arklara bi önerim var:morningrise albumunu alsinlar.bu albumu alin ya da olun dıyorum!!! hadi gorusuruk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Beni biraz aşıyolar ama Blackwater PArkı sewerm çok çokkkk :rock:[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tum albumleri saheserdir, ama damnation'in yeri apayri. kafa dinleme ihtiyaci oldugunda ilk akla gelen albumdur.[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 tek kelimeyle süper bir grup , özellikle solistlerine hayranım nasıl bir anda brutal den normal vokale geçiyor hayret ediyorum :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Slow parçalarına hastayım. Diğerleri bana göre değil.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 opeth'in hastasiyiz da, haberler ve konser tarihleri icin official sitelerini takip etmen daha yararli ve guvenilir olur kanaatindeyim[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doomwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abi zaten damnation'da kopartmılar.o 3 parca varya ben oluyom o parcaya oritim nedir o sozler nasdır ole.ayrıca 4 parcanın davullari adami kopartıyodu.bunla ilgili bisey var sanki parcanın sonuna dogru darbuka ritimleri geliyo siz farkettiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 birde hatirlatiyim balonlu oldugundan, burda cok severler "hede konseri var heyoooo" diye kulliyen yalan topicler acmayi. olurda bir gun "opeth konseri varmis" diye topic gorursen, sitelerine bakmadan sevinme. :)[signature][hline]taze bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 penth konser haberi yazdıysa kesin yalandır. başka biri yazdıysa ciddiye alabilirsin.[signature][hline]thanatos msnden demiş ki: allahsiz cakmaklar H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 opeth de a$mış gruplarımız arasındadır. still life albumu beni mahveder .bütün albumleri toplanasıdır.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 tabiki opethhhh hayat opethsiz geçmez ki rtn ye geldiler 2 sene önce gidemedim[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eheh penth the gaza getiren. Opeth severim baya zevkle dınledıgım sarkılarıda vardır. The Drapery Falls, In My Time of Need, face of melinda , To bid you a farewell, Ending Credist, Demon of the falli, blackrose immortal,blackwater park,Deliverance,Master's apprentices vs vs.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 opeth severim ben de[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 damnation albümünü dinledim ben ilk.halada deli gibi severim o albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nefsantum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 3 senedir sıkılmadan yaklasık her gun dınlerim sabah ogle aksam modunda bugune kadar cok grup dinledim ama opeth kadar etkileyeni olmadi opethin tam olarak soylenemese de ozendigi gruplardan bi tanesi porcupine tree dir simit cay hesabi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Damnation'da Hope Leaves ; Genelde Forest Of October...Bu iki şarkı Opeth'i sevmeye yeter de artar bile...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 en sevdiğim 3 gruptan biri desem =) ayrıca sadece opeth cover grubu kasıyoruz şuan 5 coverımız var. bi gün bekleriz=)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Still Life En sevdiğim şarkılardan biri...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet çok sağlamdır girişi falan.hatta dinleyeyim canım çekti still life[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 opeth emer (nicke bak,yalana gel:D)[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 pipet[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: karpuz, 15 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki: Still Life En sevdiğim şarkılardan biri... still life sarki degilki :) album olarak sahanedir yanliz. benim favoriler bwp ve deliverance albumleri. grup olarak dikkatimi ceken ve gercektende enteresan olan birsey de grubun uruguayli bateristi martin lopez. ne hikmet gitmis isveclere :).[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 damnation u ilk dinlediğimde çok sevmiştim ama artık hiç dinleyesim gelimiyo morningrise favorim blackwater ve still life da güzeldir bu arada solonor nerde çalıyosunuz hemen geliyim:D (ciddi ciddi başarılı mı yoksa eğlence için mi çalışıyosunuz)[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şu sıralar çalışıoruz repertuar bleak, drapery falls, harvest, demon of the fall, windowpane(yeni daha). 8-9 şarkı olsun veririz bi konser gelirsiniz sölersiniz yorumlarınızı ;). gayet ciddiyiz de beyenirmisiniz bilmem[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 en çok saygı duyduğum 3 grup arasında yerini almıştır. (pink floyd, dream theater ve opeth) çok orjinal bi tarz geliştirmişler, herkes grupta işini biliyo, kaliteli müzik yapıyolar. özellikle damnation ve damnation'dakilere benzer şarkılarına bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar