Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

opeth hakkindaki goruslerinizi bana yazin lutfen

doomwish

Öne çıkan mesajlar

merhaba,
babalar ben uzun sureden beri opeth dinlerim ama opeth diyen cok kisiyle karsılastim.artik saolsun paticigin yardimiyla ben diger opeth severlerle yazismak istiyorum.bana duydugun haberleri,konserleri filan bildirin.
opethi yeni dinlemeye baslayan arklara bi önerim var:morningrise albumunu alsinlar.bu albumu alin ya da olun dıyorum!!!
hadi gorusuruk...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh penth the gaza getiren.

Opeth severim baya zevkle dınledıgım sarkılarıda vardır.
The Drapery Falls, In My Time of Need, face of melinda , To bid you a farewell, Ending Credist, Demon of the falli, blackrose immortal,blackwater park,Deliverance,Master's apprentices vs vs.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

evet çok sağlamdır girişi falan.hatta dinleyeyim canım çekti still life[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 15 Şubat 2005 20:47 tarihinde demiş ki:
Still Life
En sevdiğim şarkılardan biri...

still life sarki degilki :)
album olarak sahanedir yanliz.
benim favoriler bwp ve deliverance albumleri.

grup olarak dikkatimi ceken ve gercektende enteresan olan birsey de grubun uruguayli bateristi martin lopez. ne hikmet gitmis isveclere :).[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

damnation u ilk dinlediğimde çok sevmiştim ama artık hiç dinleyesim gelimiyo morningrise favorim blackwater ve still life da güzeldir

bu arada solonor nerde çalıyosunuz hemen geliyim:D (ciddi ciddi başarılı mı yoksa eğlence için mi çalışıyosunuz)[signature][hline]Every fart has a beginning.
Sosyal ağlarda paylaş

şu sıralar çalışıoruz repertuar bleak, drapery falls, harvest, demon of the fall, windowpane(yeni daha).
8-9 şarkı olsun veririz bi konser gelirsiniz sölersiniz yorumlarınızı ;).
gayet ciddiyiz de beyenirmisiniz bilmem[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...