Foxx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bugun Hürriyet gazetesinde bir haber ilgimi cekti. Haberde dünyada toplam online oyun oynayan oyuncu sayisi, Avaturk ve CPL gibi seylerden bahsediyor. Kisaca link vermek gerekirse: http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~535944,00.asp Online oyunlar 1997'den beri var, bizim medya ancak 2005'te farketti. Belki bu tur haber ve organizasyonlar, oyunlarin official istanbul serverlari acilmasina yardimci olur. Bir baska konuda online gamingde yeni sayilan Avaturk'un yavas yavas herkes tarafindan duyuluyor olmasi. Belki bir sponsorluk ile gene guzel bir oyunun official server hakkini alabilirler. Peki CPL'den 1 milyon dolar tutarindaki ödüller bu sene hangi oyun dallari veya hangi oyunlar icin verilecek? Ilgilenen biri beni bilgilendirirse sevinirim...
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1m doları sallamışlar. Türkiye'de: $50,000 Painkiller Turnuvası $15,000 Counter-Strike Turnuvası $5,000 WarCraft III Turnuvası $2,000 NFS:Underground 2 Turnuvası olacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 avaturk te oyun oynamam. sevmiyorum orayı :P
octopus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bi enemy territory turnuvası yapamadılar bak o zmn kim kapıo ödülleri :-P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Painkiller ne alaka?[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yapımcıları parayı bastırmış onun için Painkiller turnuvası oluyor. Yabancı forumlarda çok fazla tepki var buna.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hadi var painkiller de neden 50.000$ ben onu çözemedim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1m dolar abartı.[signature][hline]Pyro
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 istanbuldaki bütün netcafelerin arasında genel bi bağlantı olsa ne acaip olur ha. Mesela fırsatım olsa yaparım yani parada yatırılır bu işe. kafeler iyi para kırıyor. Aylık aidat alınır hem kablo döşemek masraflı değil:) yol kesen cihazlar var alıyosun onu ziiv ziiv şeklinde kese kese gidiyosun kabloyu döşicen sonra aa bıçak çok inceymiş kablo yarığa girmiyo.. (olmazmı olur:P) sora tekrar kese kese gidiyosun.. Sora katran dolduruyosun yarıklara ama mesela kadiköydeki bütün netcafeler birbirine lan olarak bağlı olsa psikopat bişi olur.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 WarCraft'a katılırım ve çalışırıp hazırlanip girerim, Yanılmıyorsam derecede yaparım sanırım... w3 hakkında ayrıntılı bilgiyi nasıl alabilirim?¿[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Chemical, 15 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki: istanbuldaki bütün netcafelerin arasında genel bi bağlantı olsa ne acaip olur ha. Mesela fırsatım olsa yaparım yani parada yatırılır bu işe. kafeler iyi para kırıyor. Aylık aidat alınır hem kablo döşemek masraflı değil:) yol kesen cihazlar var alıyosun onu ziiv ziiv şeklinde kese kese gidiyosun kabloyu döşicen sonra aa bıçak çok inceymiş kablo yarığa girmiyo.. (olmazmı olur:P) sora tekrar kese kese gidiyosun.. Sora katran dolduruyosun yarıklara ama mesela kadiköydeki bütün netcafeler birbirine lan olarak bağlı olsa psikopat bişi olur. internet denilen şeyide icatetmiş olursun :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
huun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1m belki tum ulkelerdeki cpl de dagitilacak oduldur ya da degildir . 50k painkiller gibi salak bir oyun icin veriyorlarsa turkiyede 10m da olabilir o ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 O yukarda saydığım ödüller Türkiye ayağı için, genel olarak 1m dolar veriliyor olabilir ama Hürriyet Türkiye'de diyerek büyük sallayış yapmış. Ayrıca WarCraft 3 slotları dolmuş, yani giremezsiniz bu zamanda sonra.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 koreliler doldurmuştur o slotları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yok ben bakmıştım bir ara listeye, yarısı Türk, yarısı da Amerikalı, Alman veya İskandinavya ülkelerinden. Linkinin bulursan yazayim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Peyy haksızlık ama kardeşim belki ben daha iyi oynuyorum :([signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Evet düşünülüyor. Hatta bunun için görüşmeler için arkadaşım gitmişti.. http://forum.paticik.com/view.php?id=101628[signature][hline]
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1milyon dolar yalan diyen arkadaslar CPl world tour organizasyonu 10 sehirde yapilicek 10 sehirin her birinde odul 50k $ bu turnuvayi kazananlar finale gitmeye hak kazaniyorlar finaldeki odul 500k$ Yalan sikis uydurma demeden once bari birilerine sorun.
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 e bi link verin ya üye forum u neyse dolduralım![signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 1 ml biraz fazla?[signature][hline]jan d.
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Başvurular bitmiş, takılanlar aha burada.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Spectator oldum ben :), izlemeye gideriz siz de olun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 painkiller ut2004 yerine konulmuş unrealin yenisi çıkana kadar bidaha turnuvası olmuycak galiba elini çabuk tut epic games:)
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: SilphatosIce_, 15 Şubat 2005 22:01 tarihinde demiş ki: Başvurular bitmiş, takılanlar aha burada. ben düşünülüyor biliyodum şimdi sordum zaten döndüğümüzde halletmiştik dedi :)[signature][hline]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Zaugna_Khaldun, 15 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki: hadi var painkiller de neden 50.000$ ben onu çözemedim Çünkü diğer oyunlarda finale kalacak takım ve kişiler belli örneğin counter strike ta team Quash herzaman final oynar .! WCG ye 2004 te onlar bizi temsil etti ve en iyi perfonmas gösteren türk takımı liderleride 2004 ün en iyi team lideri secildi .! painkiller daha önceki turnavalarda oynanmıs bir oyun değil.! ondan olsa gerek diyorum[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
Öne çıkan mesajlar