Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CPL 1 milyon dolar ödül (haber)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugun Hürriyet gazetesinde bir haber ilgimi cekti. Haberde dünyada toplam online oyun oynayan oyuncu sayisi, Avaturk ve CPL gibi seylerden bahsediyor. Kisaca link vermek gerekirse:

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~535944,00.asp

Online oyunlar 1997'den beri var, bizim medya ancak 2005'te farketti. Belki bu tur haber ve organizasyonlar, oyunlarin official istanbul serverlari acilmasina yardimci olur. Bir baska konuda online gamingde yeni sayilan Avaturk'un yavas yavas herkes tarafindan duyuluyor olmasi. Belki bir sponsorluk ile gene guzel bir oyunun official server hakkini alabilirler.

Peki CPL'den 1 milyon dolar tutarindaki ödüller bu sene hangi oyun dallari veya hangi oyunlar icin verilecek?

Ilgilenen biri beni bilgilendirirse sevinirim...
Mesaj tarihi:
1m doları sallamışlar. Türkiye'de:

$50,000 Painkiller Turnuvası
$15,000 Counter-Strike Turnuvası
$5,000 WarCraft III Turnuvası
$2,000 NFS:Underground 2 Turnuvası

olacak.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
hadi var painkiller de
neden 50.000$ ben onu çözemedim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
istanbuldaki bütün netcafelerin arasında genel bi bağlantı olsa ne acaip olur ha.
Mesela fırsatım olsa yaparım
yani parada yatırılır bu işe.
kafeler iyi para kırıyor. Aylık aidat alınır hem kablo döşemek masraflı değil:) yol kesen cihazlar var alıyosun onu ziiv ziiv şeklinde kese kese gidiyosun kabloyu döşicen sonra aa bıçak çok inceymiş kablo yarığa girmiyo.. (olmazmı olur:P) sora tekrar kese kese gidiyosun.. Sora katran dolduruyosun yarıklara

ama mesela kadiköydeki bütün netcafeler birbirine lan olarak bağlı olsa psikopat bişi olur.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Mesaj tarihi:
WarCraft'a katılırım ve çalışırıp hazırlanip girerim,
Yanılmıyorsam derecede yaparım sanırım...
w3 hakkında ayrıntılı bilgiyi nasıl alabilirim?¿[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 15 Şubat 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
istanbuldaki bütün netcafelerin arasında genel bi bağlantı olsa ne acaip olur ha.
Mesela fırsatım olsa yaparım
yani parada yatırılır bu işe.
kafeler iyi para kırıyor. Aylık aidat alınır hem kablo döşemek masraflı değil:) yol kesen cihazlar var alıyosun onu ziiv ziiv şeklinde kese kese gidiyosun kabloyu döşicen sonra aa bıçak çok inceymiş kablo yarığa girmiyo.. (olmazmı olur:P) sora tekrar kese kese gidiyosun.. Sora katran dolduruyosun yarıklara

ama mesela kadiköydeki bütün netcafeler birbirine lan olarak bağlı olsa psikopat bişi olur.

internet denilen şeyide icatetmiş olursun :)[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Mesaj tarihi:
1m belki tum ulkelerdeki cpl de dagitilacak oduldur ya da degildir . 50k painkiller gibi salak bir oyun icin veriyorlarsa turkiyede 10m da olabilir o ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
O yukarda saydığım ödüller Türkiye ayağı için, genel olarak 1m dolar veriliyor olabilir ama Hürriyet Türkiye'de diyerek büyük sallayış yapmış. Ayrıca WarCraft 3 slotları dolmuş, yani giremezsiniz bu zamanda sonra.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
koreliler doldurmuştur o slotları[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
1milyon dolar yalan diyen arkadaslar
CPl world tour organizasyonu 10 sehirde yapilicek
10 sehirin her birinde odul 50k $ bu turnuvayi kazananlar finale gitmeye hak kazaniyorlar finaldeki odul 500k$

Yalan sikis uydurma demeden once bari birilerine sorun.
Mesaj tarihi:
said:
Zaugna_Khaldun, 15 Şubat 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
hadi var painkiller de
neden 50.000$ ben onu çözemedim

Çünkü diğer oyunlarda finale kalacak takım ve kişiler belli örneğin counter strike ta team Quash herzaman final oynar .! WCG ye 2004 te onlar bizi temsil etti ve en iyi perfonmas gösteren türk takımı liderleride 2004 ün en iyi team lideri secildi .! painkiller daha önceki turnavalarda oynanmıs bir oyun değil.! ondan olsa gerek diyorum[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
  • Yeni Oluştur...