Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugün ne öğrendiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun en cok seyler ogrendigim gunlerden biriydi fizik dersinde bi konuda nascar yollarının neden yan oldugunu f1 de yeni bi kural oldugune ve her lastigi 3 yarıs boyunca kullanılacagını daha sonra bir suru akrobatik seyin nasıl mumkun oldugunu efendime soliyim nasanın bu galaksideki her gezegene roket yolladıgını hepsinin yıllardır gitmeye devam ettigini ve o uzun yol boyunca bikac mm lik kaymanın herseyi mahvedecigini ogrendim heyyt be ne gunmus[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim
benim postlarım
galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
Mesaj tarihi:
said:
tamirci, 15 Şubat 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
insanın 1sn içinde yaşama sevincini kaybedebildiğini öğrendim...

+1 :( çizimi seneye tekrar alıcağımı öğrenince tüm dünya başıma yıkıldı..

şu an 3ds max kasıyorum ilerde belki işime yarar... bu okulun bana öğreticeği bişiy yok, bunu bugün bikezdaha öğrendim...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
2ye kadar uyumanın kötü birşey olduğunu öğrendim, hatta uyuma da o kadar hoş birşey olmadığını öğrendim, zaman kaybı... dikilcem artık sabahın köründe ne olduğunu anlamadan bitti gün...
beden dersinden geçtiğimi öğrendim. üniversite 1. sınıftayım bu arada:) şu an da klavyemin resmen bok götürdüğünü öğrendim, bir ara söküp temizlemek lazım. içinde sussamlar falan var:D
bir de patide ne kadar agresif ve havadan nem kapan adamların olduğunu öğrendim. nereye girsem biri diğerine mutlaka laf sokuyor... rahatlayın azıcık:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
  • Yeni Oluştur...