ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 aradığım mutluluğun uzaklarda değilde hemen yanı başımda olduğunu öğrendim...!!!:D[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh....
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bazılarını değer vermemem gerektiğini farkettim..aynı zamanda olsa guzel olurdu dıye kendımı yiip bitirmemin gereksiz oldunuda..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Pişman olmayı öğrendim...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
octopus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 perşembe günü istanbula gene kar yağabileceğini öğrendim[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Eğer biri beni işletirse bunu kimin yapacağını öğrendim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
duende Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bugun en cok seyler ogrendigim gunlerden biriydi fizik dersinde bi konuda nascar yollarının neden yan oldugunu f1 de yeni bi kural oldugune ve her lastigi 3 yarıs boyunca kullanılacagını daha sonra bir suru akrobatik seyin nasıl mumkun oldugunu efendime soliyim nasanın bu galaksideki her gezegene roket yolladıgını hepsinin yıllardır gitmeye devam ettigini ve o uzun yol boyunca bikac mm lik kaymanın herseyi mahvedecigini ogrendim heyyt be ne gunmus[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım galatasaraylılar ultrAslanlar floryada oturanlar gelin bakalım
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Fistan, 03 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: mesela şu an bu tür topiclere girmemem gerektiğini öğrendim. [signature][hline]jan d.
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 insanın 1sn içinde yaşama sevincini kaybedebildiğini öğrendim...[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: tamirci, 15 Şubat 2005 22:48 tarihinde demiş ki: insanın 1sn içinde yaşama sevincini kaybedebildiğini öğrendim... +1 :( çizimi seneye tekrar alıcağımı öğrenince tüm dünya başıma yıkıldı.. şu an 3ds max kasıyorum ilerde belki işime yarar... bu okulun bana öğreticeği bişiy yok, bunu bugün bikezdaha öğrendim...[signature][hline]all your base are belong to us !!!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kolumun bacağımın tuttuğu için ne kadar şanslı olduğumu[signature][hline]jan d.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 2ye kadar uyumanın kötü birşey olduğunu öğrendim, hatta uyuma da o kadar hoş birşey olmadığını öğrendim, zaman kaybı... dikilcem artık sabahın köründe ne olduğunu anlamadan bitti gün... beden dersinden geçtiğimi öğrendim. üniversite 1. sınıftayım bu arada:) şu an da klavyemin resmen bok götürdüğünü öğrendim, bir ara söküp temizlemek lazım. içinde sussamlar falan var:D bir de patide ne kadar agresif ve havadan nem kapan adamların olduğunu öğrendim. nereye girsem biri diğerine mutlaka laf sokuyor... rahatlayın azıcık:-)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Öne çıkan mesajlar