Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Gün Girio Bi Gün Girmio Yetti Be

Masterwolf

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar;

hosta wermediimiz ip den girdiimiz arklar arasında bi server war.... ama server makinesi olan ark bi gün ip yi werio... misler gibi girioruz... yrn dioruzki hade bi daa girek .... bu sefer denediimizde... Server seçim teri war ya hane mesela acc ni girdiinde atıyorum Xhearon yazıoda tıklıon ya.... ona da basıoz o da gelio.... AMA SONRA CHAR AÇMA WEYA SİLME WEYA SEÇME YERİ GELMİYO !! TEK SORUN BU!! yardım edecek biri warsa itiniz oliim yalwarırım söleyin şunbu noolur... Şimdiden Saolun ...Cevaplarınızı ACİİİİİL BEKLİORUM
Sosyal ağlarda paylaş

walla alacağınız olsun paticik birliği.... walla 62 kere okuyounuz bi tane cewap yazmıosunuz.... walla bu sorunu halledecem die anam ağladı kaç gündür....... bu kadar mıydı sizin UO bilginiz... adamlar sayfayı açıyo bi bakıo ki uzun uzuzn derdini anlatmış biri salla lameri bi bok bilmiodur dio topic deiştirio walla alacağınız olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere olaylarını silip yeniden kurmuşsundur sanırım. Ama sorun sanırım başka servera girip tekrar arkadaşın serverına girmeye çalışınca oluyor. Bazen bazı serverlar kendileri için ayrı login dosyası çıkarıyorlar. Bunlar 2 3 tane olunca bazen sphere ında kafası karışıyor eğer böyle fazladan login dosyaları varsa arkadaş silsin olayları sizde silin deneyin. Aklıma sadece bu geldi :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Conn. ekranında takılıyor demi ilk ekranı geçince. İp de sorun yok sanıyorum. Eğer ip de sorun olsaydı hiç bi şekilde girmezdi server göçük derdi. Sorun bence sizin sphere da veya arkadaşınızın UO sunda onları silip gene yüklemeyi denediniz mi ?[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...