Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaslar; hosta wermediimiz ip den girdiimiz arklar arasında bi server war.... ama server makinesi olan ark bi gün ip yi werio... misler gibi girioruz... yrn dioruzki hade bi daa girek .... bu sefer denediimizde... Server seçim teri war ya hane mesela acc ni girdiinde atıyorum Xhearon yazıoda tıklıon ya.... ona da basıoz o da gelio.... AMA SONRA CHAR AÇMA WEYA SİLME WEYA SEÇME YERİ GELMİYO !! TEK SORUN BU!! yardım edecek biri warsa itiniz oliim yalwarırım söleyin şunbu noolur... Şimdiden Saolun ...Cevaplarınızı ACİİİİİL BEKLİORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 noolur bakın kulunuz köpeğiniz oliim yalwarırım sööleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 rica edirum arkadaslar noolur bakın çok önemli bu iş ciddiye gidebilir yani server işi belki yayınlarız fln NOOOOOOOOOOOOLUR CEWAP WERİN!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyler 25-30 kere okuyosunuz ama cewap wermiosunuz çok ciddiyim Yalvarıoum daha napii lütfen..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yalvarmaya gerek yok, bilgisi olan birileri yardımcı olacaktır. sunucu hangi emülatörü kullanıyor? sphere mi runuo mu?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sphere abi noolur biri yardım etsin yalwarırım ya yalwarmıom kimse bakmıo zati pencereyi kapıo yalwarıom yalwarma biri gelir diosunuz... benim bilgi alabildiim (uo hakkında) tek forum burası.... Şimdien TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mutlaka yardım gelecektir ama bunu bende bilmiorum :([signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 walla alacağınız olsun paticik birliği.... walla 62 kere okuyounuz bi tane cewap yazmıosunuz.... walla bu sorunu halledecem die anam ağladı kaç gündür....... bu kadar mıydı sizin UO bilginiz... adamlar sayfayı açıyo bi bakıo ki uzun uzuzn derdini anlatmış biri salla lameri bi bok bilmiodur dio topic deiştirio walla alacağınız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Sphere olaylarını silip yeniden kurmuşsundur sanırım. Ama sorun sanırım başka servera girip tekrar arkadaşın serverına girmeye çalışınca oluyor. Bazen bazı serverlar kendileri için ayrı login dosyası çıkarıyorlar. Bunlar 2 3 tane olunca bazen sphere ında kafası karışıyor eğer böyle fazladan login dosyaları varsa arkadaş silsin olayları sizde silin deneyin. Aklıma sadece bu geldi :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok çok saol allah sendne razı ,olsun msj ın için ama ööle bişi yok... yani bu dediin olay olmuo servera girmeye çalışırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Conn. ekranında takılıyor demi ilk ekranı geçince. İp de sorun yok sanıyorum. Eğer ip de sorun olsaydı hiç bi şekilde girmezdi server göçük derdi. Sorun bence sizin sphere da veya arkadaşınızın UO sunda onları silip gene yüklemeyi denediniz mi ?[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar