EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Şu an 32-bit win7 yüklü. C yi shrinkleyip yeni partisyon oluşturdum. Buraya 64-bit win10 kurmak istediğimde mbr diske kkuurulamaz gpt olması lazım gibisinden bir ereor veriyor. Amacım ikiisini dual-boot olarak kullanmak. Ara sıra kullanmam gereken ir program var ve sadece 32bit win7 de çalıışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 32-bit program çalışmıyor mu 64-bit Windows'da da 32 bit kullanıyorsun Windows'u. 32-bit işletim sisteminin RAM sınırı falan oluyor çünkü. Virtual Machine'de falan çalışır diye tahmin ediyorum bahsettiğin 32-bit program. MBR olarak da install ediliyor Windows 10 64-bit bildiğim, nasıl bir hata veriyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 “Windows can not be installed to this disk the selected disk has an MBR partition table on EFI systems, windows can only be installed to GPT disks. “ Bu hatayı veriyor. Bahsettiğim program netcadin ilaçlısı, ilacı çalışmıyor 64bitte biraz çetrefilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Rufus bootable usb yi gpt olarak oluşturmuş. Baştan mbr olarak oluşturunca düzeldi kuruyor şu an :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Ben NetCAD'i win8 64bit cihazlara kurabildim. Ama win10 imkansız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 bazı cad vari programlar var, üretim bandındaki makinanın sadece o programın formatını okuduğu, ve sadece böyle bilgisayarlarda çalışıyor:D bu arada 32bitde ekran kartının da driver'ı bulunmuyor ki, onboard grafik kartı çok önemli konuma geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Başka yazılımdan o formata dönüştürmeyi deneyin veya VM'le deneyin abi. Tarihi makinada çalışmak çekilecek dert değil gibi geldi. Hani monitörü, HDD'yi, klavyeyi, mouse'u bir şekilde güncellersin de(monitör bile sıkıntı olabiliyor artık gerçi) o eski işlemcinin, işletim sisteminin derdi falan çekilmez. Hele makina internete falan bağlıysa da ayrı sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar