reampage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 abiler ben bi bok yedim ac:origins 27lvl ne kadar side mission filan varsa yaptığım abuk subuk exploration filan kastığım saveimi piç ettim. ve gitti. 15 saat played gibi bir süreden bahsediyoruz. 1-2 saat kurcaladım başka saveler buldum ettim ama tutturamadım tam level olayını. Birinin kenarda köşede 20-25 level kadar kasıp sonra baydığı bir savei vardır diye ummuyorum ama belki vardır.. ve evet hayatımda ki en büyük derdim şuan bu ve bunu bir tek siz anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 yeniden oyna AĞLAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 oyun buggy se sonuna kadar ağla karşim hele alpha ysa ağzına geleni söylemekte haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 witcher3 te side questlere dalmışken bana olmuştu. ggnormk. sildim sonrasında oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Oyunu steamden aldıysan clouda savelerinin senkron olması lazım. Steam supportan destek iste belki onlar geri getirebilirler saveini. Oyunlarının olduğu kütüphanede oyununa tıkla en sağda support linki gelecek. Ona tıkla derdini anlat :)-D kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar