Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Yok lan hic etmedim, bi kere kanadali bi cift gelmisti turkiye turi yapiyolarmis, akcayda falan kalip bize gelmisler de biz cok pahaliymisiz Yazdim ki e ebenin ami vancouverla sikik quebecin fiyatlari bir olabilir mi?bu nasil bi sual. Biri de hava kotuydu yazmisti da, bir sonraki gelisinizde tanriyla konusup hava gunesli tatil yaptiririm demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 en son balayına çıkarken booking üzerinden otellere bakmıştım, 1-2 rezervasyonuma "hacı sen iptal et aynı fiyata x dahil edeyim veya %x indirim yapayım" gibi mailler attılar. o günden beri booking'i yalnızca peyniri fareye koklatmak için kullanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Esh said: Yok lan hic etmedim, bi kere kanadali bi cift gelmisti turkiye turi yapiyolarmis, akcayda falan kalip bize gelmisler de biz cok pahaliymisiz Yazdim ki e ebenin ami vancouverla sikik quebecin fiyatlari bir olabilir mi?bu nasil bi sual. Biri de hava kotuydu yazmisti da, bir sonraki gelisinizde tanriyla konusup hava gunesli tatil yaptiririm demistim Ak hepsinin , sanki hawaii'de yasiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar