Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istasyonda vietnamli bi amca...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen gun isten ciktim,iki aktarma arasi tren istasyonunda kacamak sigarami ufluyorum ole mal mal...hani hala burasi neresi ben kimim havalarinda...gozum kenarda bankta oturmus buzusuk bir adama ilisti...herkez bilir su vietnam filimlerinde hani korkmus,hayati kaymis vs. gorunen adamlar vardir ya...hani insanin yuregi burkulur ole bir acz icinde ve kafadan yenilmis gozukurler hatta soylemeliyimki o ifade yuzunden bana cok cirkin gelirler ...neyse iste bu sahane super muhtesem tum dunyanin dusu ulkede bir tren istasyonunda o filimlerden firlamis yuz ifadesiyle bir vietnamli gordum.sanki adam vietnam savasi esnasinda tam bir bomba patlarken o istasyona isinlanivermisti de donup kalmisti yani...
adamin burada olmakla birlikte hayatinin vietnam savasindaki kadar korkunc olabilecegi geldi aklima...nasilmi birincisi adam kacak olabilir ki bu en iyi olasilik gercekte trajik olan bu adamin avusturalya pasaportu tasiyan ama burasiyla ay arasindaki dokuz farki sayamiycak halde olmasi olasiligi...muhtemel vergi odemek istemeyen birileri tarafindan kacak calistiriliyo ve tabiki ortalama saat ucretinin ucte birini kazaniyordur...hic ingilizce bilmiyordur binlercesi gibi kendi cocuklariyla bile iletisim kuramiyordur...vietnamlilarin toplu olarak yasadigi bir yerde bu ulkede yasana refah,relax ve hatta s...t... ma denk ortamindan haberi bile yoktur...yirmi senedir geri donmeyi hayal ediyordur ...ve iste o yuzundeki kapana kisilmis hayvan ifadesinin etrafta patlayan bombalarla degil bu pek super ulkedede olsa SISTEMIN onlar gibilere bictigi fiyat,deger hadi adi her neyse onla alakasi var diye huzunlendim...
hayat insana aaaa her an nnn gulmuyorrrr....[signature][hline]kangru postasi
Mesaj tarihi:
keşke türkçe karakter kullanımı olsaydı da okuyabilseydik. böyle içiçe bi de, paragraf yok bişi yok. okumak mümkün değil.[signature][hline]apaçiyim ezelden
ateş yaktım gezerken
keşke orman yansa da
tasarruf etsem tezekten
/12/02/2005-05:15
Mesaj tarihi:
yoo çokta güzel okunuyor yazı.ki yazıda çok güzel, hoşuma gitti."sistemin" "çarkları" arasında sıkışıp, en sonunda yokolmaya mahkum olan "insanların" hikayesi...yada irithiyanın "zengin" hayal gücü :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Mesaj tarihi:
Vay be, ben oradaymışım gibi gördüm manzarayı. Ama senden dinlemek bizzat görmekten daha keyifli. Hazır iç sesle beraber geliyor. Ben tembelim ya ondan yani :D

Eyvallah....[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Mesaj tarihi:
bi adam var ve zavallı.
ee? heryerde var.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Lord_Unholy, 12 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
magic mushroom mu patlattın koka mı?

Çok iyi yazılmış bir yazıya yapılmış düşündürücü ve derinden etkileyici bir yorum .
Tebrikler dünyalı dostum...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
  • Yeni Oluştur...