Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 durust olalim aranizda kac kisi universiteye girdim triplerinde sac, keci sakal ve favori uzatti[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Universiteye girdim triplerinde degil de universitede sorun olmadigi icin yapiyorum ben o isi, lisede denemeye bile firsatin olmuyor sonucta. Begenirsem kalir oyle, bakalim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kendını nasıl rahat hıssedıyosam oyle olmalı.Sırf ımaj ıcın sakal veya sac uzatmam.Okulda çok çeşitli insanlar var ama.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 he he walla öyle bir sallamıştım ki kendimi ders çalışmaktan,saç sakal karışmıştı birbirine birinci sınıfta uzattım,3te kestirdim mezunum yine uzatıyorum Hayatında hiç denemedim dememek için uzatmak lazım bence
Selocan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ben de unide sorun olmadığı için saç ve sakal yapmıştım. sonra gördüm ki saç bakımı kasıyor. şu anda kısa saç devam ediyorum. sakalı da üşendiğimden kesmiyorum.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
riglous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sac trasi icin $25 istediklerini duyduktan sonra kestirmemeye karar verdim.[signature][hline]Tulahr
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 valla üni ile lise arasında 1 sene hafta içi yaptığım için saç-sakal konusunda rahattım.Lisede rahat bırakmazlardı (sözde).Ama 3-4 hafta önceki halimi özledim : Sakal(full) kıvrılmış dalgalı saçlar. İsa'nın çilesindeki isa'ya benzemiştim.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Valla ben biraz üşengeçlikten saç uzattım ama çok uzun değildi zaten. Şimdiye kadar yanlar 3 tepesi ona göre olan bi saç kesimim olduğu için uzun gibi geldi bana. Gerçi bunaldım gene kestirdim şimdi bi daha uzatıyom :) Sakal da pek yok zaten :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim okulda serbest ama iş yerinde yasak malum devlet sonra aczimendi diye atarlar şansımı deneyemedim malesef[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Saç uzatme konusunda emin adımlarla ilerliyorum. Sakal muhabbetine gelince; Ne sakal ne de bıyık çıkmadığı [Köse miyiz neyiz anlamadım gitti :lol:] için bu açıdan etkisiz elemanım.[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!
tolga87 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben de kose gibiyim ya sakal makal hak getire ama saclari uzattim.. 2 nedenden dolayı.. birincisi berbere para vermiyorm :) 2. de baska ne zaman uzatcan sacı merak ettim nasıl olyo die..
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sadece sakal. Zaten lisede çıkmazdı doğru dürüst :p
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lisede favori ve sakal haftasonları bırakırdm okul yatılı oldugundan mudur gorunce kovalardı hep.Ayrıca lisede kulaımda kupelr olduundan cok laf solerdin" la olm cıkar o paslı tenekeleri kulaından " die.Sac anca donem arası 15 gunluune uzatıodm o da uzamak denemezdi.Uni ye girdiimde karısan olmadıından uzattım kulaga toplam dort olmak uzere iki kupe daha ekledm. daha yaptırcaktım da kıkırdak olayna girmek istemdm.Sonra okul bitip calıshmaya bashladım bu sene ve sacları kesmek zornda kaldım.Unvan alınca isler deisio meslekte pek uzun saclı da yok zaten firma kabul etmio.Ole yani
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben lise 3 ün sonlarında mart ayından sonra hiç kestirmedim saçları universitede karizma yapayım diye eylulde üniversiteye girdim saçlarım uzundu. baktım herkesin kısa saçları lise talebesi gibi benim saçlar uzun ahaha işte buu dedim baya karizma yaptım ahah.
ExTrA_666 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yaaa daha lise 3'üz okuldan 1 ton laf istioz ama hırs yaptım ünide 4 yıl boyunca hiç kestirmicem:D.Lan geçen yaz uzatmıştım 6 ay boyunca okulun ilk günüde kestirmedim müdür beni ilk gördğü zaman kısa süreli kalp spazmı geçirdi:lol:.. :rock:[signature][hline]---Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak--- ;) [Bu mesaj Popeye tarafından 11 Şubat 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya üniversite ortamı özgürlük falan da çok salmayın abi. Bizim bölümde adamın birinin saçlar omuzuna keçi sakal göbeğine geliyor, çok değişik bir kareografi oluşturuyor adam.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya arkadaşlar bu trip olayını filan geçin.Üniversite zamanı uçuk kaçık acayip şeyleri deneme zamanıdır.Küpe, uzun saç, saç boyama vb ve dahası şeyleri üniversite zamanında deniyceksin yoksa yarın işe gittiğinde sap gibi durur keşke şunu deneseydim dersin.Zaten belli bir zamandan sonra kendine neyin yakışıp yakışmadığını anlarsın.Tabi bunları enerken maymuna dönmenin bir anlamıda yok.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
-007- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Baggio, 05 Şubat 2005 18:39 tarihinde demiş ki: Universiteye girdim triplerinde degil de universitede sorun olmadigi icin yapiyorum ben o isi, lisede denemeye bile firsatin olmuyor sonucta. Begenirsem kalir oyle, bakalim. +1[signature][hline]Atam izindeyiz!
Berk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 saçlar uzadı arakdan bağlanıyor, şimdi deneylim nasıl duruyor görelim, beğenmezsem keserim
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu tripleri ilk defa duydum özel ünilerde pek olmuyo bu tip tripler ama kendimden örnek vermem gerekirse kafayı kazıtıp sakalıda hacılar gibi yaparak takılıyorum. tipte iş olmayınca insan fazla takmıyo böyle şeyleri ama özel ünilerde enteresan bir baskı oluyor (bende oluyordu en azından)[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 walla istanbul antalyadan pahali(kuaförler) bende favori ve kas-biyik yapacam bu gidi$le =oP[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Venator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ya tamam ben de uzatıyorum simdi ama universiteye girdim tribiyle alakası yok, bi süre sora kısa saç baymaya başladı ondan bi uzatayım nası olcak diye dusundum oyle basladım. Ortam da rahat oldugu icin karısan kimse yok, ondan bi piercing yaptırsam mı, yok iste sakalı burdan mı kesiym gibi deneme amaclı seyler cok daha rahat yapılabiliniyor.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar