Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Ürünü bir öğrenciden aldım .Çantası ve şarj adaptoru var sadece.Sorunsuz ısınmadam kasmadan cogu oyunu oynuyorum.Lakin ryzen sistemli bir masa üstü toplamak için satacagım. Ürünün kozmetiği çok iyi durumda.Klavye ve dış kasada çizik vs silinme yok.Hdd'si temiz sorunsuz.Ekranda aldıgımdan beri sıkışmış pixeller var.bulutlanma gibi.Full beyaz ekranda belli oluyor sadece.Kusuru bu oldugu için fiyatı uygun tutuyorum. Pubg oynuyorum sıklıkla kasma ,ısınma sorunu cidden yok.Lakin laptopun gücü belli low ayarlarda 40 45 fps ile can çekişiyor.Sırf şu pubgciyi akıcı oynayabilmek adına masaüstü almaya karar verdim.Ben sadece prize takılı kullandım.O yüzden pil durumuda iyi .Aşşağıdaki link ürüne ait.Ultrabook Özellikleri Windows 10 pro Intel Core i5 5.nesil 5200U @ 2.20GHz Broadwell-U 14nm Teknoloji 8 gb ram HP 8096 (U3E1)anakart Intel HD Graphics 5500 (HP) 2047 MBNVIDIA GeForce 940M (HP) 1 Tb Western Digital HDD Eskişehir içi elden gelip görebilirsiniz.Şehir dısı alıcı olursa canta vs ile iyice sarmalayıp yollayabilirim.Sahibindendeki ilanların altına veriyorum.Balta serbest . 1200 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 oo ultima oynanmış makina. giderinin üstünden fiyatlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Taksit vs için komisyon sitelerinede isteğe göre ilan açabiliriz.ister yarısını peşin ver, yarısını taksitlendiririz gibi gibi. Ultima prim yapmadı hiç tr de yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bu forumun ultimatr olarak ultima oyuncuları için açıldığı unutulmuş tabi :) Prim yapmadı denmiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 2015te filan girdiyse ultimaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 2015 de girmedim de.7 sene sonra ilk kez girdim gecen hafta, hala bir arpa boyu yol ilerlememiş.13 senelik forumda uyeysem demekki bende eski bir oyuncu sayılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Ultima'nın prim yaptığı dönem tam olarak 20 yıl önce başladı, 15 yıl önce de bitti. Sonrası tamamen nostalji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Satıldı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar