serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 1,5-2 yıl önce bir hevesle Amazon'dan aldım ancak kutusunu dahi sadece kontrol amaçlı açıp kontrol edip kapatıp kaldırdım. Evde Espresso makinesi olduğundan ötürü ihtiyaç duymadım. Anlayacağınız fişe takılmamış tertemiz cihaz satılık. Ürün linktekinin grisi. Dövizin vb etkisi ile fiyatı baya artmış. TR'de sanırım 750 TL civarı ancak ben 475 TL'ye bırakacağım. Kenarda duracağına birinin işine yarasın. Kargo da benden hadi bakalım :) https://www.dolce-gusto.com.tr/kahve-makineleri/circolo-red-metal-auto Aha bu da fotosu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Kargo senden olsun abi tabi 100tl ye aldik o donem aleti fjdj. 500 kusurdu tr fiyati 750 olmus demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Ucuzdu ama tam hatırlamıyorum ya fiyatı :) Bu arada resim yüklemeyi beceremedim ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Chrome a lightshot kurun kurtulun abi. Masaüstü versiyonu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 sıfırı o kadar carrefourda zaten, hem ağzını dayayıp içmişsindir sen, 200 çalışır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar