Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

locada mac keyfi!!

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Ewt ven warya hayatımda ilk kes we belkide son kes locada mac isledim:DOnce sabah sabah okula baslamadan onceki son gunumde kavaltımı yapıp bilgisyaraımın basına oturdum.Kıs mıs derken cheester geldi falan ben bunu boğazladım oya yusunden bide lp texas konserini isledik ewde.Sonna bodrack geldi bilgisayarıma el koydu serrefsiz.Neyse msn de takılıoduk ki enis(bi arkım weya enistemin kardesi)den sok edici msj geldi "olm cabuk gel locada mac izleyecez..Cheester beni kandırdı we mac gungoren de ordaki locadan noolur dedi...Kandımsa da sonnadan caktım we kosa kosa maca gittim.Enistem kendisi borsacı olur onun arkı da zengin bi herif o sayede bende artık bi v.i.p yim:DNeyse sıra mıra beklemeden direk ozel garaja girdik we beni zengin cocuu sanan taraftarların kotu bakısları altında stada giriş yaptım...Ama içersi hotel gibi loca dedikleride ozel bi oda boole kartla girion...Neyse odaya(loca)girdik bisi bol göğüs dekolteli bi hostes hanım karsıladı..(ZUHAHAHAHAH)Neyse mac ıda bol puro kokulu loca balkonundan isledikten sonna(macı annatmıom 4-0)yemek yiyip statta cıktık...Acun la kıracı gordum hic takmadım cunku ben de vip ydim...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahhaha

bi bjk-fb maçında kapalı tribünün önünden geçiyorum stado geziyoruz bi yandanda işte localara geri dönücez

kapalıdan arkadaşlar baarıyor
ulaaannnn pç parayı vurdun localaramı çıktın gel lan buraya diye
hareket çekiodum bende çok zevkli oluyor.

Bi kerede sükrü saraçoğlunda izledim fb-bjk maçını atmosfer süper ya.harbi locaları harika şerefsizlerin[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...