SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Arkadaslar lvl 10 olunca sanırım shapeshıft questını alıcaz ama nerden alıcaz ve nasıl yapıcaz bılen varsa yardımcı olursa sevınırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 moonglade e gitmen gerekiyor orada bir elfe konuştuktan sonra orada biryerlerde hayalet gibin bi ayu var onu buluyosun sonra 3-4 görev daha var sanırım yapılacak. www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkullCrusher Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Dedigin yer elf bolgesı ben tauren druıdım ve pvp oynuyorum bır yanlıslık olmasın?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 taurenler de moonglade geliyor. ortak bolge druidler icin. guardlar filan ortak. ama yuruyerek degil sana birinin port acma yetenegi vermesi gerekiyor. genelde ana sehirdeki druid egitmeni veriyor bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 skillerini arasına geliyor moongalde icin gerekli olan özellik,daha sonra stonetaken taşını bulman gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam,oda thunderbluff'dan the barrens'a yürüyerek geçiş noktasından hemen sağ tarafa sapıyorsun hemen orada birde yaratık var onu öldürmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Birde sakın moonglade'in içerisinde gördügün Player Nightelf'lere saldirayım deme sonra köyün guard'ları tepene biniyorlar.Ama köyün dışında yakaladıklarını öpebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben yapmıştım zamanında, tam hatırlamıyorum gerçi. wolker'in dediği yaratik hemen camp taurajo(yanlış yazdım)'nun batısında, mulgore'a girmeden. bulması zor oluyor iyice aramak lazım, yoldan mulgore'a doğru giderken güneyde bir çıkıntı var. oraya bak iyice.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yol zor değil hemen o camp'a gelmeden sag tarafta bir kulube ve tarla var onun arkasındada büyük bir ağaç onun hemen altında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar