prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Arkadaşlar Selam, Motorumu satıyorum. Eşimle birlikte uzun yol gidebileceğimiz formatta bir motor alacağım. Hanım' a da MT25 almıştım. Onun da ilanını yakında çıkarım. Pati den ilgilenen olursa disk kilidi, Tucano Urbano konfor sele minderi ve brandasını hediye edeceğim. GTS250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Mt 25 türkiyede yetecek tek motosiklet bence.Gidiyor az yakıyor .Tork çok iyi 250 cc olması avantaj.Ege turu yapmıstım hiç yormamıştı.Maymun iştahım yüzünden satmıştım.Şimdide ayagı catlattım evde oturuyorum 15 gündür.Supersport pişmanlıktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Lithran said: Mt 25 türkiyede yetecek tek motosiklet bence.Gidiyor az yakıyor .Tork çok iyi 250 cc olması avantaj.Ege turu yapmıstım hiç yormamıştı.Maymun iştahım yüzünden satmıştım.Şimdide ayagı catlattım evde oturuyorum 15 gündür.Supersport pişmanlıktır . Geçmiş olsun. MT25 şehir içi çok keyifli. Çanta da takılabilecek bir motor alacağım muhtemelen, hacmi 700 - 750 cc gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 tiger explorer düşünür müsün? cillop gibi temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 aktiftablet said: tiger explorer düşünür müsün? cillop gibi temiz Esasında düşünürüm fakat bu yaz satılsın seneye bakalım modundayız. Hiç hesapta olmayan bir gündemimiz var çünkü :) Eğer seneye satmadıysan görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 prozzak said: aktiftablet said: tiger explorer düşünür müsün? cillop gibi temiz Esasında düşünürüm fakat bu yaz satılsın seneye bakalım modundayız. Hiç hesapta olmayan bir gündemimiz var çünkü :) Eğer seneye satmadıysan görüşelim. mt25'e ne istyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 uzuuun yıllar önce bunun çok benzerini kullanmıştım 2.5 yıl kadar. ÇOK keyifli motordu. Bu da elden vitesli mi? Umarım otomatik değil böyle çıt çıt çevirmeli vitestir. Vayy be nostalji oldum. Çok da yakışıklı aletmiş. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun. Çok beğendim motoru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 keyiflik bişeyi yok otomatik scooter işte basıyon gidiyo 2011 model vespa 20k isteniyo keyifi mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Benim Vespa 250'im manuel vitesti işte hem de ayaktan değil elden vites. Müthiş zevkli bir şehir ulaşım aracıydı. Şuna çok benziyordu http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20Scooters/Vespa%20PX%202001.jpg yanlış anımsamıyorsam 93 modeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Fistan said: keyiflik bişeyi yok otomatik scooter işte basıyon gidiyo 2011 model vespa 20k isteniyo keyifi mi kalmış Aynen baya üzücü bu. Millet 20bine porş aliyor ülkesinde biz bisikletten hallice motor alamiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar