jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bu farkı ayrıntılı olarak açıklayabilecek olan var mı ? Ben normal oynuyoru, aslında Paladin olmak istemiştim(en azından kitapçıkta öyle yazıyordu) ama seçenekler arasında paladin i bulamadım. RPG değil normal oynadığım için olabilir mi ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paladin ; Alliance lara ozgu bir class dir hangi irk larda oldugunu tam bilmiyorum ama Human/paladin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ewet paladinler sadece Alliance'lerde vardır Human/paladin yada Dwarf/paladin olabilirsin sadecu bu ırklarda var[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Hmm anladığım kadarıyla Night Elf Paladin olmaz :) Peki RPG ile normalin farkı nedir ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... [Bu mesaj jean001 tarafından 15 Şubat 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 RPG dedğin PvP sanırım RPG diye bi server görmedim öyle bir bölümde bilmyorum[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Role playing serverları var. onlarda insanlar yönettikleri karakter gibi davranıyorlar. kısaca rol yapıyorlar :) bu serverların kurallar bakımından normal serverlardan farkı yok. yani orcla yan yana dolaşan insan görebilirsin. [Bu mesaj ermynorac tarafından 15 Şubat 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Kurallar bakimindan Rp ile normal arasi fark var tabii ki bunlardan en onemlisi de naming policy. OOC konusmak cok kisitli her zaman dedigin seyi senaryoya baglaman lazim bir sekilde, bos konusanlarin dislandigi bir server. Ama oyun konseptinde bir farklilik yok tabii ki questler vs. ayni. Lafin kisasi RP'de 'lets goto wstfall and kick golem ass gogoggog' gibi laflara rastlamazsin.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 15 Şubat 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 rpg değil rp serverları var rpg = role playing game rp = role playing[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar