xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 kuzenim icin profesyonel ses kayit cihazi arastiriyoruz ama oyle konusmalari falan kaydeden cinsten degil. ortam sesi, dış ses falan kayitlari icin bu film, dizi sarkilar vs icin olan.. bu tip cihazlardan neler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 zoom h4n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 h2n ? bu tip cihazlar surround kayit yapiyor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 h4n içççin konuşacak olursam 2 input ve 2 mic var üzerinde. Sanırım 4 kanal kayıt yapabiliyordun tam emin değilim line girince micler iptal oluyor muydu acaba. Bu dslr ile prodüksiyon yapanların ilk tercihi oluyor. F/p olarak h2n nasıldır bilmiyorum. Üzerindeki mikrofonları kullanacaksan test videoları vardır. Yok benim geniş/dar açı mikrofonum var onunla takılacam diyorsan pek bir şey farketmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 zoom h6 kullandım ben bikaç kere çok başarılı bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 https://urun.n11.com/diger/zoom-h6-ses-kayit-cihazi-sinirli-stok-P199406498 1750 kusurlara fotografium mu ne o sitede de var . bu h6 iyi tüm videolarda falan inceledim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar