Lokman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Beyler bana acil olarak pvp salonu scp si lazzım ama bir turlu bulmadim yok interntte yazan baska biri yok mu lutfen ilgilenin ayrica Nasıl setuplu bir client yapabilirim programi varsa ismini yazarsaniz sevinirim Lütfen ilgilenin....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 pvp salonundan kastın nedir daha ayrıntılı bilgi verirmisin Setup için www.install-us.com[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ya hani bilmiyorum gordun mu nebuladakı gibi ustu kapali heryeri kapalı daha dogrusu oyle bisey yani bilmiyorum nasıl yapılıyor..Eger bulursan cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kardeş axis kullanıyorsan eger travel kısmından haritada bi dolu boş alanlar var ve istedigin şekılde pvp area ya cevirebilirsin sana 1-2 koordinat vercem bi bak oraya cok guzel pvp area olur.. 1- 5212,1750,0 2- 5255,1764,0 3- 5268,674,0 (burası tavsiye edilir..) bence dene bi[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Herkese Tesekkur ederim Özellikle Chosen abime cok tesekkur ederim ama bir sorunum daha var hatta iki sorunum benim serverin renk ayarları bozuk nasıl yapabilirim arkdasın birine sordum int. den herhangibir serverin clientiini indir onun icinde tam hatırlamiyom hues.mul diye bir dosya vardedi onu uo nun icine at dedi ama olmadi. Bir baska sorum iste ben Gump editor, Hex Editor, Bmp editor dosyalarini bulamadim sitedeki linkler calismiyor bunlari indire bilecegim site var mi ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chosen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kullanıgın hues.mul dosyaları farklıdır[signature][hline]:rock:Chosen[DRagon Slayerz]:rock: www.dragonslayerz.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar