Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW ve Kötü Community

Udinen

Öne çıkan mesajlar

beta final stage de ve retail ın ilk gününden beri oynuyorum

henüz küfür eden görmedim ama göreni duydum.
GMlerin o konuda duyarsız kalacağını sanmıyorum

ancak naming policy ye dair hiçbirşey uygulanmıyor onu söyleyebilirim.

oyun içi başta chat olmak üzere belirli bir seviye var, şimdiye kadar 1 tane seviyesizlik yapan gördüm o da general chatte üzülerek belirtiyorum yabancılara türkçe küfür eden bir arkadaşımız(?) dı.

aslında bu tarz şeyler tamamen şans, community yi denetleyenler işini yaptığı sürece bir sorun çıkmaması lazım bu konuda.ayrıca oynayan çok fazla türk var, burning legion da paticik den çok fazla kişi var bu da aranılan seviyeli ortamın bulunmasını kolaylaştırıyor diye düşünüyorum.[signature][hline]NERF GOBLINS!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 15 Şubat 2005 07:01 tarihinde demiş ki:
şimdiye kadar 1 tane seviyesizlik yapan gördüm o da general chatte üzülerek belirtiyorum yabancılara türkçe küfür eden bir arkadaşımız(?) dı.
Burning Legion secmememin en buyuk sebeplerinden biri de bu UO'cu k3nk genclik zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sevıye suan ıcın yuksek elv sehırlerınde osman nıckıyle lvl 10 bı elf gordum bıraz moralımı bozdu ama yanı kufur fılan yok arada klasık bı msg goruorum oyunda okadar
TURK VARMI yada TURKMUSUN belkıde turkıyedekı oyuncuların yuzde 80 ının horde olması bunda etken bılemıcem orda durumlar ne alemde ama heryerde vardır ole gubıdık bı tıp gelır bulur sızı fazla takılmıcaksınız gm yede sıkayet edemezsın turkce kufur edıo dıe lol kafanızı cevırıp uzaklasın ordan en ıyısı[signature][hline] Xanfire for wow

HORSELORDS Forever !!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Burning Legion'da başladım. Bir cüce olarak anvilmor'un oralarda questleri tamamlıyorum ve karşılaştığım Türkler ile de güzel ve hoş sohbetlerimiz oldu. Keza yabancılarla da.

Her MMORPG'de olabilecek şeyler bunlar ve bence o kişinin kendisine nasıl tavır sergileneceğini belirlemesidir diye düşünüyorum.

Tek zorlandığım UO ve SWG'den alışkanlık olan konuşma yapısının olmaması sanırım bana verilen selamlar varsa atlamış olabilirm bu nedenle.

Oyunda görüşmek üzere.

Cüceniz
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki her sunucuda her ülkede harika arkadaşlar olduğu gibi -kusura bakmayın ama- aptal arkadaşlar da var. sadece oyundan oyuna, sunucudan sunucuya bu arkadaşların dağılımı değişiyor.

benim gözlerimlerime göre burning legion ortalama olarak gayet iyi. betada olduğu kadar küfür duymadım. kurduğum gruplar da genelde iyi oluyor. daha ne ninja loot'a tanık oldum, ne abuk subuk roll edenlere. umarım böyle devam eder.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...