Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Antman i severim, guzel film gittik, eglendik. Ama espri dozajini biraz ayarlayamamislar gibi geldi. Ilk film daha dengeliydi. 2. after credits i izlemeyin, tamamen zaman kaybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 izledik eğlendik 2. after credits de beklentilerin altındaydı ama öyle beklediğime pişman oldum durumu yok. Biraz filler dizi bölümü gibi olmuş ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 tamam bu filmde pek mantık aranmaz ama scott lab'da iken doktorun karısının kimliğiyle PC'yi takır takır kullanması garipti. 30 senedir yoksun pc gurusu olup fizik förmülü için kod yazıyorsun. scott'da eski hırsız yani software bilgisi yoktur diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Elektrik mühendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 teknisyen. kodu yazan janet filmi nasil izliyosunuz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Abi sanki bilgisayara kod yazmak 30 yıllık süre zarfında değişen bişeymiş gibi yazıyorsunuz. Hello world, printf işte hala devam ediyor bunlar. Quantum boyutunda koordinat bulmak için gereken algoritma, cesur bi kadın için ne kadar zor olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 evet aynen katılıyorum, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 http://i.4pcdn.org/tv/1459857087972.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 ben hiç beğenmedim ya.hatta izlediğim en kötü marvel filmiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 kavruk panteri izlemedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 black panther top 5 marvel filmlerinin içinde ya bu kadar kenarlı olmanıza gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Kenarlı mı? Winter Soldierdan, Dr. Strange'den, Civil War'dan, ilk GotG'den, Spidey'den, ilk ironman ve ilk avengers'dan, ragnaroktan, infinitywardan falan daha mı iyi şimdi kara panter? Bi tek ilk hulk geliyor aklıma çoook eski o da, ne biliyim belki dark world ama onu da yeniden izlemem lazım ondan bile emin değilim. Liberal misin kardeş, kara panter setindeki malzemeler afro amerikan tarih ve kültür müzesine kaldırılıyor diye sevinenlerden misin sen de? Imyeeeee kültürümüz vakanda ımyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Waganda foreva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Üç beş boş beleş sjw sacmaligiyla irkciliginizi gizlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Black Panter gerçekten baya gerilerde... Ant Man 1 var daha saymadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 axedice said: Bi tek ilk hulk geliyor aklıma çoook eski o da, ne biliyim belki dark world ama onu da yeniden izlemem lazım ondan bile emin değilim. İlk Hulk diye Eric Banalı olanı diyorsan o zaten MCU'ya dahil değil. Sırf MCU'yu değil de bütün Marvel filmlerini baz alacaksak Fant4stic sonunculuk bayrağını kimseye kaptırmaz. Black Panther ise orta karar bir MCU filmiydi. İyi ama öyle abartıldığı kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Bu hulk MCU'a dahil olan. https://www.imdb.com/title/tt0800080/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar