kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadaşlar çok güzel bir server buldum yeni açılmışlar lvl race sistemi fln war cok rahat atlanıyor benim çok hoşuma gitti ama çok player yok zevk alamıyorum 5-10 u geçmiyor sizde gelin beraber oynuyalım benım adım Saruman bir dark-elf magicianim beni bulun ya sıkılyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ha siteyi vermedim :))) http://www.outlandscafe.com/uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ewt bende ordayım çok güsel ve çok emek harcanmış bir server.Herkesi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 isim ne ? seni keserim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zirtan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bence de çok güzel ya ama az kişi var biraz daha kişi gelse çok güzel olucağından eminim. Herkezi bekliyoruz!!...[hline]Zirtan Tredd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 acc Ler GAliba Hemen Acilmyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 benimki 10 dkda fln acılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 hemen geliorum :).[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 gel kapisak senle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 app charlarla cok guzel kapisilir ha :)[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 benimki exper wallahi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 varmı başka rakip? benim gibi pehlivanin karşı kım dayana bilirki pehh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ben sphere ve uo siteleri topicine de yazdim Outlands hakkinda ama burdada yaziyim gercekten 4 4 luk bir server.Herkes gelsin doluşalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 yoksa sen gm fln mısın ? :P gerçekten guzel gorunde beni gm fln sancak ama keşke olsam :) hehehe gerçekten hiç eğlenmediğim kadar eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Diablo consuler ama daha canerg yi çözemedim servera girdim hoş yapmışlar ama acil şekilde bandaj sistemi lazım bu bir okusun yetkili kişi canerg (selim Bowie)[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 bende şikayetciyim yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Getirmeyin lam beni oraya dagitmadan cikmam ortaligi (ayricatopic gusel olmush)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 negative[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 mrcolombo gel kapışalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bugun kestigim adamlarin haddi hesabi sorulamaz walla ama acc alimi biraz gec acilcakmis bayram nedeniyle :((( karsima cıkıcaklar sımdıden rezerve etsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bandaj sistemi sux harbiden boyna fail edio bu arada box yapçak adam arıorum orda heheh.[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Acılmıo accc off ![hline]The Highlander's UO Shard Quest Writer ; GM Hoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Cecil Areas bir ara gelirsiniz ben oralardayim ispanyonlar ile takiliyoz. Bazi turkleri'de kesmesi cok gusel oluyo (lamerleri) :):):):):)):):):):):):):):):):):):)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar